Novosti iz Akademije vezane uz nadolazeće Oscare

| Tech |

Američka Akademija filmskih umjetnosti i nauka, koja stoji iza nagrade Oscar, otkrila je novi logo za koji se nada da će privući više pažnje na najveću holivudsku nagradu. Akademija, čijih šest tisuća članova svake godine odlučuje tko će dobiti malu zlatnu statuu, želi naglasiti svoj cjelogodišnji rad na podršci filmašima.

Oscar - promjena loga

"Ovaj dizajn po prvi put pruža Akademiji prisustvo u njenom vlastitom logu, a naglašava naše pokušaje da podržimo kreativne umjetnosti i nauke tijekom čitave godine”, izjavila je Christina Kounelias, šefica marketinga. Akademija, koja će sljedećeg mjeseca otkriti nominacije za Oscare, koji će se dodijeliti 2. ožujka, stvaranje novog loga povjerila je studiju 180LA. 

86. Dodjela nagrade Oscar s Ellen DeGeneres
86. Dodjela nagrade Oscar s Ellen DeGeneres

Jučer je u javnost pušten i najavni trailer za 86. godišnju ceremoniju dodjele najvažnije filmske nagrade na svijetu, a koju će kako smo već najavili ponovo voditi komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres. Ellen u najavi pjeva, a pomalo i pleše i to uz čak 250 plesača. Dodjela za 2013. ovaj put će se održati nešto malo kasnije pa ćemo tako crveni tepih ovaj put pratiti 2. ožujka. U nastavku pogledajte najavni promo s Ellen.

Here we go - Oscars wit Ellen DeGeneres