MJESEC DARIVANJA: Osvojite zimsku New Era kapu u suradnji s Alpha Army Shopom

| Fashion |

MJESEC DARIVANJA: Osvojite zimsku New Era kapu u suradnji s Alpha Army Shopom

Zagrebački streetwear shop "Alpha Army Shop" u Maksimirskoj 282 nezaobilazna je točka svih domaćih ljubitelja urbane mode, a posebice od nedavno kada je dio asortimana i Athletic Majestic, kao i legendarne kape New Era.

Alpha Army Shop i portal Wall.hr predstavljaju vam "Mjesec darivanja", gdje ćemo vam tijekom čitavog 12. mjeseca, svaki tjedan, poklanjati komade s potpisom New Ere i Athletic Majestica! Najsretniji će svaki tjedan moći uživati u stylish komadu koji će im zasigurno ukrasiti najbolje street style kombinacije.

Prva kapa u nizu je zimska New Era kapa tamnoplave boje i s narančastim C, što je oznaka Chicago Bearsa. Ovaj model ima NE tehnologiju što znači da je možete nositi i po snijegu, a model je tzv. Dog Ear, odnosno dio s bijelim krznom možete spustiti preko ušiju ili dići na kapu po potrebi. Veličina kape je 7 1/4, model je uniseks.

Želite osvojiti ovu kapu? Onda morate učiniti sljedeće!

1) Lajkajte Alpha Army Shop na Facebooku

2) Lajkajte Wall.hr na Facebooku

3) Podijelite članak na svom Facebook zidu

4) U komentarima ovoga članka na Facebooku nabrojite još barem dva brenda koja prodaje Alpha Army Shop

Postavke vaših postova moraju biti na javno kako bi mogli provjeriti jeste li obavili sve potrebne korake za prijavu. Pobjednika ćemo proglasiti u nedjelju u komentarima na članku. Sretno!

P.S. U međuvremenu pogledajte što Alpha Army Shop nudi u svom online shopu!

MJESEC DARIVANJA: Osvojite zimsku New Era kapu u suradnji s Alpha Army Shopom
New Era