MJESEC DARIVANJA: Osvojite New Era kapu u suradnji s Alpha Army Shopom!

| Fashion |

MJESEC DARIVANJA: Osvojite New Era kapu u suradnji s Alpha Army Shopom!
Alpha Army Shop

Zagrebački streetwear shop "Alpha Army Shop" u Maksimirskoj 282 nezaobilazna je točka svih domaćih ljubitelja urbane mode, a posebice od nedavno kada je dio asortimana i Athletic Majestic, kao i legendarne kape New Era.

Alpha Army Shop i portal Wall.hr predstavljaju vam "Mjesec darivanja", gdje ćemo vam tijekom čitavog 12. mjeseca, svaki tjedan, poklanjati komade s potpisom New Ere i Athletic Majestica! Najsretniji će svaki tjedan moći uživati u stylish komadu koji će im zasigurno ukrasiti najbolje street style kombinacije.

Protekla dva tjedna poklanjali smo vam zimske New Era kape, a sada dolazi jedna za sve sezone. Radi se o sivoj New Era kapi s bijelim logom Boston Red Soxa. Veličina kape je small-medium, model je 39Thirty i uniseks je. Fotografija je slikana mobitelom, jer ova kapa još uvijek nije u prodaji (imamo ekskluzivu!), pa odgovarajuće slike ne postoje online.

Želite osvojiti ovu kapu? Onda morate učiniti sljedeće!

1) Lajkajte Alpha Army Shop na Facebooku

2) Lajkajte Wall.hr na Facebooku

3) Podijelite članak na svom Facebook zidu

4) Nabrojite nam još barem tri brenda koje Alpha Army Shop nudi u svojem online shopu.

Postavke vaših postova moraju biti na javno kako bi mogli provjeriti jeste li obavili sve potrebne korake za prijavu. Pobjednika ćemo proglasiti u nedjelju u komentarima na članku. Sretno!

P.S. U međuvremenu pogledajte što Alpha Army Shop nudi u svom online shopu!

MJESEC DARIVANJA: Osvojite New Era kapu u suradnji s Alpha Army Shopom!
Danas možete osvojiti ovu kapu!