Miranda Kerr kao japanska seksi Baka Mraz

| Tech |

Miranda Kerr kao japanska seksi Baka Mraz
Miranda Kerr kao japanska seksi Baka Mraz

Victorijin anđeo početkom je godine uočen na presmiješnoj japanskoj reklami za Lipton ledeni čaj od limuna. Miranda je glumila konobaricu odjevenu u smiješnu žutu haljinicu u baru luksuznog hotela i pjevušila Lipton pjesmicu.

Ali tu nije kraj Mirandinom japanskom angažmanu jer jučer je izbačena nova, ovaj put božićna kampanja za istu kompaniju. Ovaj puta Miranda glumi Lipton žutu seksi Baku Mraz i ponovo pjeva istu zaraznu pjesmicu. Oba puta joj neki polu-ninja dodaje ledeni čaj koji drži u nekom smiješnom u oba puta identičnom namještenom položaju. Koliko god bilo smiješno, očito da su Victorijini anđeli vrlo poznati i Japanu i da je Miranda pravi izbor za Japance, pogotovo kada uzmemo u obzir da je žena još popularnijeg glumca Orlanda Blooma. Poznato je da su Japanci ludi za svime američkim tako je Miranda dvostruki win za Lipton.

Miranda Kerr kao japanska seksi konobarica
Miranda Kerr kao japanska seksi konobarica

Ne znamo jesu li inače japanske kampanje ovako urnebesne, ali ova nam je stvarno simpatična. Pogotovo dok Miranda pjeva, a sad pjevamo i mi, Limone Ramone, Limone Sorone, Limone Limone…

Pogledajte Mirandu u oba spota te u trenutcima tijekom snimanja dok pokušava naučiti tekst ove simpatične pjesmice.

Nova, božićna kampanja
Miranda kao konobarica
Miranda iza scene dok uči tekst pjesmice