Luka Nižetić i Sheriff & Cherry u savršenoj kombinaciji glazbe i mode

| Fashion |

Luka Nižetić i Sheriff & Cherry u modno glazbenoj kombinaciji kao idealan proljetni uvod u ludo ljeto uz Lukin najnoviji hit „Život je let“.

Da se Luka Nižetić i domaći modni brend Sheriff & Cherry vole nikada nije bila tajna. Od samih početaka postojanja ovog globalno popularnog hrvatskog modnog brenda Luka je iskreni fan (i promotor) kreativnog stvaralaštva – naočala i odjeće - rovinjskog dizajnera Maura Massarotta koji sa svojim brendom Sheriff & Cherry uspješno kormilari suvremenim modnim svijetom.

No, od ovog proljeća njihova suradnja izrasla je u nešto više! Naime, Luka u spotu za svoju novu pjesmu Život je let premijerno nosi modele iz najnovije Sheriff & Cherry Edition 1 kolekcije za predstojeće proljeće i ljeto.

Luka se u spotu 'premijerno' pokazuje u dva modela iz kolekcije – kompletu jakne i hlača „Miki Flinstones“ sa zanimljivim i karakterističnim 'flinstones' printom u cijelosti izrađen od kvalitetnog i udobnog frotira te majici s kapuljačom „Yves Flags“ atraktivnog printa i boja ostvarenih kombinacijom raznih boja i zastava, a izrađenog od finog organskog pamučnog popelina. Modeli su samo mali dio kolekcije koju će Sheriff & Cherry ekskluzivno predstaviti sredinom ovog mjeseca kroz modnu kampanju koju je snimila španjolska fotografkinja Kate Bellm, a kada će se i prvi dio iste naći u prodaji putem interneta i na odabranim modnim adresama. Luka je ovime postao prva osoba koje je uživo, u radu i zabavi, isprobala dio najnovije ovogodišnje Sheriff & Cherry kolekcije koju karakteriziraju modeli poput kratkih hlačica, jakni, majica na kapuljaču, ogrtača atraktivnih krojeva i printeva izrađeni od frotira i pamučnog popelina.Kao i uvijek hrabar u svom prepoznatljivom modnom izričaju, Luka je modelima iz Sheriff & Cherry Edition 1 kolekcije u video spotu, pridodao i „Ernest Neon“ kabanicu nastalu u ekskluzivnoj suradnji Sheriff & Cherry s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej. 

LUKA NIZETIC - ŽIVOT JE LET (official video)