Danas slušamo: "Love on repeat", novi hit grupe Lines & Colours!

| Art |

Lines and Colours predstavljaju novu pjesmu s kojom planiraju pohod na međunarodno tržište, te najavljuju premijeru videa za kraj Ožujka upravo na američkom tržištu.

Za novi singl pod nazivom Love on Repeat, pretpostavlja se da će postići još veći uspjeh od njihovog prethodnog singla koji se vrti po glazbenim top ljestvicama i izvan Lijepe naše. Za sada već prepoznatljiv i zarazni internacionalni izričaj zaslužna je ista ekipa koja je radila na prethodnom singlu. Uz glazbenog direktora Trevora Dahla, i samih dečkiju iz benda Lines and Colours, na pjesmi su radili američki producenti Sean i Alex Silverman.

Lyric video koji prati novi singl napravljen je također u američkoj radionici Tyler Christian Hortona, te će vrtjeti dok ne izađe pravi video spot za ovu pjesmu.

Njihov novi singl Love on Repeat tako izlazi danas, na Valentinovo i on također nosi poruku ljubavi koja uvijek pobjeđuje. „Ljubav na ponavljanje je ono što nas drži da budemo bolji. Zato smo htjeli i ovaj praznik ljubavi iskoristiti da ukažemo kako je ljubav prema bližnjemu, prema roditeljima, prijateljima ali i ostalim ljudima oko nas jednako važna kao i ljubav prema partneru koja se primarno slavi na ovaj praznik.“ izjavili su dečki.

Lines and Colours - Love On Repeat