L'Oréal Paris make-up na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

| Beauty |

Sinoć je u zagrebačkom Velvetu predstavljena suradnja L’Oréal Parisa i Sarajevo Film Festivala. Nakon crvenih tepiha filmskih festivala u Cannesu i Berlinu L’Oréal Paris postaje službeni make-up partner najvećeg i najprestižnijeg filmskog festivala u regiji. 

Zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj suradnji i brizi o izgledu najvećih imena iz svijeta glazbe, filma i umjetnosti, ne čudi činjenica da je L'Oréal Paris od ove godine službeni make-up partner prestižnog Sarajevo Film Festivala. Tako će stručnjaci iz L'Oréal Paris tima na sarajevski crveni tepih donijeti najnovije svjetske trendove iz područja make-upa i pobrinuti se za besprijekornu šminku i izgled glumačke elite na festivalskim gala događanjima.

Sarajevo Film Festival međunarodni je filmski festival s posebnim naglaskom na regiju Jugoistočne Europe. Kvalitetan filmski program, jak industrijski segment, obrazovna platforma za mlade filmske stvaraoce, veliki broj predstavnika filmske industrije, filmskih autora i medija iz cijeloga svijeta, te više od 100.000 posjetitelja, pokazatelji su koji potvrđuju status festivala koji je prepoznat i priznat i od strane filmskih profesionalaca i publike. Samo tijekom prošlogodišnjeg SFF-a na 10 festivalskih lokacija prikazano je 220 filmova iz 44 zemlje! Ovogodišnji, osamnaesti po redu Sarajevo Film Festival održava se od 6. do 14. srpnja ove godine.

Kako je poznato da 'najbolji uvijek idu s najboljima' ne čudi kako će upravo L'Oréal Paris biti jedna od većih zvijezda crvenog tepiha ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala.