Kraljica maturalne večeri: Savršena prom šminka by Bela Make Up

| Beauty |

Kraljica maturalne večeri: Savršena prom šminka by Bella Make Up
Bela Make Up

Nakon cipela, noktiju, obrvi i frizura, na red dolazi i make up. U moru profesionalnih vizažista koji su već vrlo poznati oku javnosti teško bi bilo izabrati samo jednu osobu, pa smo svoje vidike proširili na tzv. "Facebook" vizažiste koji često nemaju dovoljnu popularnost i medijsku pažnju koliku bi trebali imati. Jedna od njih je i Lada Mitrašinović iz Bela Make Up-a, ime koje se sve češće spominje po Facebook i Instagram profilima mnogih djevojaka iz Zagreba. Nakon što smo temeljito pregledali sve dostupne make up lookove koje je izradila Lada možemo reći samo jedno: Obožavamo!

Upravo zato smo je i kontaktirali i postavili joj jedno pitanje: Koji je najbolji look za maturalnu večer ove godine?

Lada Mitrašinović
Lada Mitrašinović

"Za maturalne večere se ne treba ograničavati, može ići svaki look od jakog smokeyja do nježnijih bež tonova. Šminka se za maturalne večere uvijek prilagođava haljini tj. looku koje maturantice odaberu; Ako su haljine jednostavnijeg kroja onda šminka može biti jaka i u prvom planu, a ako je haljina zahtjevnija ne treba pretjerivati sa šminkom da ne bi sve izgledalo "previše".", podijelila je s nama Lada, a na to smo vas upozoravali i kod izbora cipela.

Iako su pistama ovih sezona hodali odvažni make up trendovi ispunjeni bojama i sjajem, oni možda i nisu najbolji odabir za maturalnu večer jer je to nešto svečanija prilika. S nama se slaže i Lada; "Uvijek je pametan odabir šampanj nijansa u kombinaciji s čokoladno smeđom i lijepim trepavicama koje naglašava oči te nude ustima, ili pin up verzija gdje su oči manje naglašene samo sa svijetlim sjenilom i tušem, a usta mogu biti izraženija u jarko crvenoj ili tamni crvenoj varijanti. Umjetne trepavice uvijek stavljam maturanticama jer ostavljaju glam dojam, a to je ipak noć kada je svakoj curi želja da zasja i osjeća se posebnom.", uz što je nadodala; "Ovo su tri verzije šminke gdje sam odabrala plavušu, crnku i brinetu, i tri različita looka. Na Ivi su naglašene oči, dok smo na Riti ipak naglasili usta, a kod Tine smo se odlučili za jednu glowy nježniju varijantu no jednako efektnu. No da biste dobili dojam kako obrnuti make up stoji kojoj boji kose, možete i to vidjeti na slikama pored".

1) Plavuša - Rita

Kraljica maturalne večeri: Savršena prom šminka by Bella Make Up
Bela Make Up

2) Brineta - Tina

Kraljica maturalne večeri: Savršena prom šminka by Bella Make Up
Bela Make Up

3) Crnka - Iva

Kraljica maturalne večeri: Savršena prom šminka by Bella Make Up
Bela Make Up

Bela Make Up je otvoren i za sve vaše prijave za šminkanje za maturalnu večer, pa je svakako kontaktirajte, a možete je pronaći i u LaRita Studiju. Vjerujemo da ćete biti prezadovoljni!