Koja ste vrsta roditelja prema vlastitom horoskopskom znaku

| Lifestyle |

@kimkardashian
@kimkardashian

 Jeste li se ikada pitali zašto je vaša kćer toliko opsjednuta posuđivanjem vaše odjeće? Ili zašto je vaš tat bio toliko striktan oko odlaska u krevet? Kao i obično, zvijezde imaju i znaju sve odgovore. U nastavku saznajte što očekivati od roditeljstva, prema vlastitom horoskopskom znaku.

VODENJAK (20.1. - 18.2.)

Zahvaljujući svom znaku, znaku vječne mladosti, vama je urođeno da budete cool roditelj i da odgajate djecu slobodnog duha. Vi definitivno nećete ograničavati dijete, ni fizički ni mentalno. Ono na čemu trebate raditi jest konzistencija vašeg roditeljskog stila te na stvaranju rutine za djecu (koliko god da je ta rutina jednostavna). 

RIBE (19.2. - 20.3.)

Ovaj emocionalni vodeni znak u jednakoj mjeri zna voljeti, ali i biti pre zaštitnički nastrojen. Zbog velike količine ljubavi vaša djeca odrastaju s velikom dozom samopouzdanja koja će ih dovesti daleko u životu. Samo oprezno sa suzama, emocionalne Ribe, želite tješiti djecu, a ne biti utješeni od njih. Pokazati snagu i mudrost svojoj djeci u opisu vam je posla, čak i kada se poželite sklupčati i plakati...

OVAN (21.3. - 19.4.)

Vi odmah napadate svaku prepreku na putu, a isto vrijedi i u roditeljstvu. Vi stvarate prioritete tako da vaša djeca dobiju samo najbolje u životu - obrazovanje, zdravlje, hranu, odjeću, posao. 

@beyonce
@beyonce

BIK (20.4. - 20.5.)

Vi ste prije svega odgovorni i ne volite gluposti u svojoj kući. Djeci želite prenijeti osjećaj stabilnosti i organiziranosti. Svojoj djeci zadajete dovoljno aktivnosti kako bi od malena znali posložiti prioritete. Svejedno, totalno ste prizemljeni roditelj i djecu vodite kroz život sigurne i sretne ruke. 

BLIZANCI (21.5. - 20.6.)

Vaš gladni mozak nikad se ne gasi, a zahvaljujući utjecaju inteligentnog Merkura na vaš znak, prioritet koji stvarate djeci je - obrazovanje. S čime ćete se najviše boriti? S kontradiktornošću. Vaša super djeca će vas odmah prozrijeti...i dobiti totalno suprotne poruke. 

RAK (21.6. - 22.7.)

Igrali ste se barbikama/autićima do 14. godine i odabrali ste imena za djecu prije puberteta. U prijevodu, vi po prirodi volite skrbiti o drugima. Naravno da vam roditeljstvo ide kao od šale. Vašoj empatiji, ljubavi i nježnosti prema klincima nema kraja, zbog čega ste obično prvi kome će se obratiti za savjet. Samo ih nemojte previše držati pod staklenim zvonom. Jer jednom kada izađu u "grubi" svijet, mogli bi vas kriviti za nepripremljenost. 

LAV (23.7. - 22.8.)

Vi ste uvjerljivo najuzbudljiviji roditelj od svih znakova. Od igranja s klincima pa sve do sportskih aktivnosti, vaša zarazna energija uvijek prelazi na klince - zbog čega su sretni, zdravi i spavaju kao najslađi, izmoreni anđeli na svijetu. Vaš izazov? Po prirodi želite biti u centru pozornosti i u svemu ste najbolji, zbog čega bi se vaši klinci mogli osjećati manje vrijedno. Nemojte ih previše forsirati, koliko god im ne ide nogomet, podsjetite koliko su odlični...

DJEVICA (23.8. - 22.9.)

Kako je učenje vaš oblik relaksacije, vi ste ustvari hodajuća enciklopedija o pravilnim procedurama roditeljstva. Životi vaših klinaca su disciplinirani i organizirani, ali i dalje imaju puno slobodnog i sretnog vremena za igru (a vi znate koliko je to važno je piše u svim knjigama, zar ne?). Samo pripazite da vaša osobnost perfekcionista stalno ne lebdi iznad klinaca. Smanjite s mikromenadžmentom i oni će svejedno ubrati sve čemu ih želite podučiti.

VAGA (23.9. - 22.10.)

Baš kao i sve drugo kod ovog znaka, i roditeljstvo je također jedna neprekidna potraga za ravnotežom - što znači da ste s jedne strane predivan, otkačen roditelj, ali s druge strane vam treba puno vlastitog vremena za sebe. Vaša druga prepreka? Strah od konfrontacije će vas udaljiti od pravilne discipline klinaca. Djeci se treba znati reći NE, bez obzira na to koliko su neodoljivi dok plaču.

ŠKORPION (23.10. - 21.11.)

Sve što vama treba za sreću je obitelj. Ali vaša posvećenost obitelji i odbijanje ikakvih kompromisa (ikad!) vas jako umara, zbog čega ste često nervozni i neraspoloženi. Srećom, vi ste također itekako sposobni "napuniti baterije" kada baka čuva klince vikendom. Nikako se nemojte zanemariti u roditeljstvu i uživajte u odmoru kad vam je potreban. 

STRIJELAC (22.11. - 21.12.)

Vi ste najzabavniji roditelj. Doručak za večeru? Može. Plesni podij u dnevnoj sobi? Može. Vaš moto je "povedimo djecu svugdje sa sobom", ali ipak pripazite da tako previše ne ugrozite rutinu svoje djece. Važno je biti ustrajan u rutini, pogotovo u njihovim mlađim danima.

JARAC (22.12. - 19.1.)

“Omogućavatelj" vam je programiran u DNA i vrlo ćete vjerojatno vi biti "onaj stroži" roditelj. Dobre vijesti? Vaše inzistiranje na tradicionalnom odgoju urodit će plodom jer će vaši klinci itekako imati manire i poštovanje prema drugima te jako cijeniti obitelj. Loše vijesti? Vrlo vjerojatno će se desiti situacije u kojima ćete ubiti zabavu kod kuće...Opustite se, neka klinci naprave nered i pomaknite im odlazak u krevet kad vidite da su posebno sretni ili zaigrani.