Klasični komadi koji se uvijek trebaju nalaziti u vašem ormaru

| Fashion |

7 odjevnih predmeta kojih se NIKADA ne trebate odreći
7 odjevnih predmeta kojih se NIKADA ne trebate odreći

Sigurno ste kad-tad naletjeli na Instagramske fotke minimalističkih bijelih soba, urednih ormara i polica odjeće poredane po bojama. Jednako tako ste sigurno kad-tad i sami poželjeli napraviti isto od svog ormara. Ali što ako bacite neki komad i nakon toga potpuno požalite? Prije nego se bacite na proljetno čišćenje, obavezno zaštitite ovih 6 komada...

1. ONA HALJINA u kojoj se osjećate kao milijun dolara. I ne, ne mislimo na vašu haljinu s maturalne 1998.; govorimo o onoj seksi haljini koja vam služi kao ego booster!

2. KOŽNA JAKNA u kojoj se osjećate kao prava frajerica. Ne morate nositi rokerski šik 365 dana u godini, ali onaj jedan kada se baš tako osjećate - kožna jakna će biti spas.

3. Vaša prva ODRASLA TORBA. Štedjeli ste i štedjeli te napokon uložili u dizajnersku torbu na sezonskom sniženju. Čak i ako više nije tako moderna, jednim pogledom na nju osjećat ćete se bolje jer znate što reprezentira za vas. 

4. Bilo kakav NAKIT KOJI STE NASLIJEDILI od članova obitelji. Čak i ako nije u vašem stilu, nemojte ga donirati za kostim vaših klinaca. 

5. One TEMATSKE MAJICE iz studentskih dana. Bendovi, ilustrirane grafike, natpisi koji su za vas imali značenje, grb vašeg faksa. Ne morate ih baš sve čuvati, ali ostavite neko sjećanje na taj  bezbrižan dio života.

6. Vaše DEGUTANTNO IZNOŠENE starke. One su vidjele sve. Samo ih pospremite na dno ormara i sjetite ih se ponekad...