Kako se probuditi s prekrasnim kovrčama?

| Beauty |

Mlada poduzetnica Sara Abramović, od nedavno Adžić na tržištu je predstavila novi uzbudljivi proizvod Beauty Sleep viklere, koji su zbog svog jedinstvenog dizajna izrazito ugodni za spavanje.

Godinama me žene pitaju: „Kako ti je tako predivna kosa? Kako to kovrčaš kosu?“,  i jednostavno je bilo neizbježno da jednog dana proizvedem viklere u kojima će žene uživati i oblikovati kosu uz svega par minuta truda. Jako me veseli što su mnoge žene već prepoznale proizvod i što uživaju u njemu. Često su vjerovali da se budim vrlo rano kako bih oblikovala kosu peglom ili figarom, no to su uvijek bili vikleri s kojima nikada nisam palila kosu, a njihova primjena prije spavanja trajala je svega par minuta., kaže Sara.

Tehniku i naviku korištenja viklera prije spavanja Sari je prenijela njezina mama, te su tako oduvijek imale zdravu, gustu i kovrčavu kosu. Sara je na ideju došla tako što su ju smetali tvrdi i nepraktični vikleri s plastičnim nastavcima koji su jako neudobni za spavanje. Zbog toga se odlučila za ovaj inovativan dizajn kako bi se postigla maksimalna udobnost prilikom spavanja, a u isto vrijeme omogućilo postizanje izvrsnih kovrča.

Velika prednost Beauty Sleep viklera je ta što pomažu u očuvanju kose od nepotrebnog paljenja koje uzrokuje ispucane vrhove, suhoću kose, itd. Sara smatra kako je upravo izbjegavanje proizvoda koji isušuju kosu glavni način za postizanje dugoročno zdrave i lijepe kose. Uz to što se postiže predivna frizura, pomaže u očuvanju kose prilikom spavanje koja se ne petlja i ne lomi već ostaje uredna i spremna za ujutro. Sara savjetuje da za najbolje kovrče viklere stavite prije spavanja, odmah nakon pranja i sušenja ili lagano smočite kosu vodom te nakon toga stavite viklere (vlaga joj daje fleksibilnost, te nakon što se osuši tijekom noći na vikleru, kovrče se bolje oblikuju).

Za kraj nam Sara  donosi 5 savjeta za lijepu i zdravu kosu:

Sarinih top 5 savjeta za lijepu i zdravu kosu:

  1. Beauty Sleep vikleri - izbjegavajte pegle i ostale proizvoda koji direktno isušuju kosu
  2. Redovita masaža tjemena, lica i vrata, kako bi se postigla opuštenost istih
  3. Piti minimalno 2 litre vode dnevno
  4. Kura od kokosovog ulja
  5. Redovita tjelesna aktivnost - potiče cirkulaciju, vitalnost i blagotvorno djeluje na cijelo tijelo, pa tako i na kosu