Kako se i koliko brinete o svom vidu?

| Lifestyle |

Optical Express

Vrijeme koje svakodnevno posvećujemo i ulažemo u njegu našeg lica i kože trebali bi s vremena na vrijeme posvetiti i očima – vrlo osjetljivim, ali i našim najvrjednijim osjetilnim organima. Ovako važan dio ljudskog tijela zasigurno zaslužuje najkvalitetniju njegu.

Iako se neki sretnici još nisu susreli s gnjavažom koje pouzročavaju naočale i leće, mnogima od nas to je naporna svakodnevica.  Zamislite život bez naočala i kontaktnih leća, jutro bez obaveznog stavljanja leća ili dan bez traženja naočala po stanu. Milijuni ljudi diljem svijeta već su iskusili pogodnosti postupka laserske korekcije vida koji će zauvijek promijeniti kvalitetu vašeg života. S Optical Expressom možemo biti mirni, znajući da smo korekciju vida povjerili jednom od vodećih centara za lasersku korekciju vida.

Optical Express

Uz revolucionarne tehnologije odlično je postalo još bolje - Optical Express pokazuje zašto pripada među sam vrh europskih centara koji se bave laserskom korekcijom vida. 2009. godine Optical Express uveo je IntraLase i Advanced Custom Vue tehnologiju na hrvatsko tržište. No Optical Express sada je otišao i korak dalje i nedavno predstavio iDesign tehnologiju, jedinu takvu u Hrvatskoj, ali i u regiji. Riječ je o tehnologiji koja vid kroji upravo po vašoj mjeri!

Poput otiska prsta, svačije oči su jedinstvene i imaju svoje posebne karakteristike. Samim time Optical Express ima izrazito personaliziran pristup prema svakom pacijentu, a sada uz pomoć iDesign tehnologije dodatno je omogućeno prilagođenje zahvata posebnostima upravo vašeg oka.

LASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka. Stoga, korekcija vida uz iDesign tehnologiju nikad nije bila preciznija.

Optical Express

Korištenjem ove revolucionarne tehnologije napokon imamo:

  • Korekciju vida precizniju od naočala ili leća
  • Korekciju vida precizniju od standardnih metoda laserske korekcije vida
  • Mogućnost korekcije puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije.
  • Mogućnost korekcije vida čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat

Naime, za određivanje naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka. iDesign mjeri vašu dioptriju na 1.200 točaka na vašoj rožnici, što je pet puta više nego što je činila dosadašnja klasična wavefront tehnologija.

Optical Express

Ova 3-D slika je izuzetno precizan 3D reljef vašeg vida koji detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku, što omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan vašem oku. Ti se podaci zatim prenose u laser kako bi se ispravile nepravilnosti i time korigirao vaš vid.

Zahvaljujući golemom i zavidnom iskustvu kirurga Optical Expressa koji su dosad izveli više od 2 000 000 zahvata laserske korekcije vida, temeljitosti njihovih pregleda i prvorazrednoj, personaliziranoj skrbi, možete biti sigurni da će se svakome posvetiti osobno, s pozornošću i bez žurbe.

S klinikama diljem Europe Optical koristi samo najnovije metode i tehnologiju za korekciju vida, anjihovi kirurzi su vrlo vješti, iskusni te među vodećima u Europi u kliničkim postignućima. Zahvaljujući stalnim ulaganjima u novu tehnologiju laserske korekcije vida i nastojanju da se pacijentu osigura vrhunska razina skrbi, Optical Express pruža usluge na području laserske korekcije vida po strogim europskim standardima.

Optical Express

Optical Express daruje svakog čitatelja besplatnim pregledom vida. Ispunite obrazac i rezervirajte svoj termin!

U Optical Expressu, centru za lasersku korekciju vida, kažu da rade najbolji posao na svijetu jer mijenjaju ljudima živote nabolje i uživaju u tim pozitivnim promjenama. Upravo zato tu radost dobrog vida žele podijeliti i s vama, našim čitateljima - sve čitatelje i čitateljice Wall.hr-a, Optical Express odlučio je počastiti s besplatnim pregledom za lasersku korekciju vida.

Sve što trebate napraviti je ispuniti jednostavan obrazac koji se nalazi u članku Proljetna odluka - korekcija vida nikad nije bila bolja i preciznija  i iskoristiti ovu pogodnost do kraja svibnja! Cijena ovog temeljitog pregleda očiju inače je 750 kuna, a svi ga naši čitatelji dobivaju gratis nakon što ispune obrazac i rezerviraju svoj termin.

Više informacija o Optical Express poliklinici nađite na njihovoj službenoj stranici  ili na njihovoj Facebook fan stranici.

Optical Express