Kako dobiti više likeova na Instagramu?

| Lifestyle |

Kako dobiti više likeova na Instagramu?
Kako dobiti više likeova na Instagramu? Mi znamo kako!

Možda to nije svrha Instagrama, ali što veći broj likeova zasigurno laska svim Instagram fanovima. Ponekad vam se čini da će "baš ta" fotografija koju učitate na Instagram imati najviše likeova do sada, a na kraju ima i manje od prosjeka. Zašto je to tako? Nismo sigurni, no nabavili smo vam smjernice koje znanstveno dokazano garantiraju veći broj likeova! Isprobajte ih, pa nam javite je li zbilja funkcioniraju.

1) Nabacite još koji selfie - Dokazano je da imate čak 38% veću šansu za dobiti like, ako se radi o fotki koja je fokusirana na vaše lice.

2) Postavite granicu - Ljudi ne vole ljude koji objavljuju puno fotografija na društvenim mrežama, pa je dokazano da je optimalan broj fotografija po danu jedna do dvije.

3) Slikajte se vani - Rano ujutro i pred zalazak sunca stvara se svjetlost koja najviše laska svim tipovima kože. Tada fotografije izgledaju mekše, a vaša koža besprijekorno.

Kako dobiti više likeova na Instagramu?
Selfie time!

4) Nikad ne koristite hash tag #Drunk - Stručnjaci kažu da smanjuje šansu za like za čak 40%!

5) Češće koristite hash tag #NoFilter - Stručnjaci kažu da ovaj hash tag povećava šansu za likeom za 10%.

6) Ne pretjerujte s hash tagovima - Optimalan broj hash tagova po postu je 7, a na www.tagsforlikes.com možete pronaći najpopularnije hash tagove u pojedinoj kategoriji.

Kako dobiti više likeova na Instagramu?
Slikajte se iz pravog kuta

7) Koristite custom filtere - Iako su Instagram filteri sasvim okej, preporučuje se i korištenje aplikacija za uređivanje fotografija koje ćete tek onda uploadati na Instagram. Uz custom filtere se vaša fotka može zaista istaknuti!

8) Nađite pravi kut - Pravi kut vam može dati ili odbiti likeove pa se poigrajte njime. Mnogi preporučuju da cijelo tijelo uvijek slikate iz kuta jer vas čini mršavijima i višima.

9) Valencia nije sve - Najpopularniji filter na Instagramu je Willow; Willow fotografije dobivaju naviše likeova na Instagramu!

10) Neka bude plavo - Fotografije s plavim pod tonom dobivaju 24% više likeova od onih s narančastim pod tonom.

Kako dobiti više likeova na Instagramu?
Što više plavih tonova, to bolje