Kako će poznati provesti Valentinovo

| Lifestyle |

Sutra je za mnoge Dan D, Valentinovo. Što je kupljeno je kupljeno, što je rezervirano je rezervirano i sad ostaje samo čekanje najromantičnijeg dana da oduševite vašu boju polovicu. Istražili smo kako Valentinovo provode naše javne osobe. Što im je u planu, koga misle i kako iznenaditi ili zašto možda ne vole Valentinovo doznajte u nastavku.

Nina Badrić i Mara Bratoš
Nina Badrić i Mara Bratoš

Hrvatska glazbenica Nina Badrić ovo će Valentinovo provesti radno. Nina će zabavljati fanove na koncertu u Subotici 14.2. te u Bjelovaru 15.2. Njen kolega, Marko Tolja Valentinovo također provodi radno na velikom koncertu u Umagu.

Jedna od najcjenjenijih hrvatskih fotografkinja, Mara Bratoš Valentinovo će kao i većina poznatih s kojima smo razgovarali - provesti radno, ali večer će posvetiti sebi i svome dragom. Leona Paraminski tako na samo Valentinovo ima predstavu pa i ona spada u skupinu onih koji će "u poslu" provesti dan Dan zaljubljenih. 

Predivna glumica Leona Paraminski prošetala je crvenim tepihom na Cannes Film Festivalu
Leona Paraminski u Cannesu

Njen kolega, glumac Janko Popović Volarić ovo Valentinovo provesti će kao i svaki drugi dan - radno. Kako sam kaže, on slavi svaki dan. Kao i svako dijete, kad je bio mali volio je Valentinovo. Tada je slao, ali i primao pisma, što mu je bilo jako drago. Danas kako je stariji, cijela priča oko Valentinova više nije ista. 

Poznata operna pjevačica Sandra Bagarić Valentinovo će isto provesti radno. Ove godine u Mimari ima veliki koncert simboličnog naziva "Ja ljubim". Mladi scenarist, pjevač i fotograf Filip Dizdar za ovo Valentinovo nema velike planove, a bitno mu je samo da su djevojka i on zajedno i da se jedan drugome posvete taj dan. U igri će biti neka večera, kino, kokice i slični scenarij. 

Janko Popović Volarić i Sandra Bagarić
Janko Popović Volarić i Sandra Bagarić

Poduzetnica i autorica S.dressa, Lana Biondić, ovo Valentinovo odlučila je proslaviti uz koncert Massima Savića i svoju obitelj. Planira napraviti domaći kruh sa sjemenkama već za doručak i servirati ga uz kavu, čaj i domaću marlemadu. "Iako se svi pravimo da nam Valentinovo ništa ne znaći, moj sin je odlučio taj dan dati neki signal svojoj tajnoj školskoj simpatiji i jedva čekamo njenu reakciju".  

Lana Biondić
Lana Biondić

Poznati dubrovački glumac Romano Nikolić kojeg već nekoliko sezona možemo vidjeti u raznoraznim performansima u sklopu Dreft Fashion weeka Zagreb, a koji je prošle godine nastupao u Michelangelu Tomaža Pandura, ove godine Valentinovo je odlučio provesti kao i svaki drugi dan. U krugu prijatelja, kući i jednostavno se opuštajući. Za razliku od njega, poznata stilistica i najjača hrvatska blogerica Barbara Repe odlučila je posjetiti „Gatsby in love 3“ tulum u popularnom zagrebačkom klubu Pepermint.

Hrvatska manekenka s milanskom adresom, Ema Kovač ovo Valentinovo odlučila je počastiti se izlaskom, provesti zabavljajući i plešući do zore samo da zaboravi na njega kad već nije u zagrljaju svog dragog. Anita Dujić nije ljubitelj Valentinova i ne voli ništa što je nametnuto. Smatra da se treba voljeti, darivati i uživati tijekom cijele godine, a mi se također slažemo s njom.

Anitas Dujić i Loredana Bahorić
Anita Dujić i Loredana Bahorić

Njen kolega, sve poznatiji i traženiji hrvatski model koji je jedan od rijetkih koji ima tendenciju pokoriti mušku modu u Hrvatskoj, ali i šire, skromni maneken Marko Mićunović Valentinovo će provesti u avionu na putu za Kinu. Njegov angažman van Hrvatske sve je jači jer je Marko sve traženiji, a kako sam kaže, prepušta se curama i ženama Kine da ga osvoje. Kolumnist i maneken Dean Pelić koji potpisuje kolumne "Njegova strana priče", "šalabajza" po revijama cijeli vikend, a da situacija povodom Valentinova bude još ironičnija, iako solo, nosit će odijela na sajmu vjenčanja.

Poznate dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koje se kriju iza brenda Boudoir ovo Valentinovo provode u društvu svojih obitelji jer kako tvrde, u ljubavnom gnijezdu je najljepše cijele godine, a ne samo na Valentinovo. Njihova kolegica, dizajnerica Loredana Bahorić planira jednostavnu intimnu večeru u okruženju svojih najmilijih, a dizajnerica Diana Viljevac Valentinovo također provodi radno - snimajući novu kampanju, a večer je odvojila za svog dragog, poznatog fitnes trenera Ivana Brkljačića.

Novonastali hrvatski band, Lines & Colours Valentinovo će kao i zadnjih par dana provesti radno na novim materijalima i potpuno su predani tome. Popodne od 18:00 h biti će u Arena Centru na štandu Zaklade Nore Šitum gdje će pomagati prodavati majice ove zaklade od čega će cijeli iznos ići onima kojima to zaista treba. Isto tako njihov novi singl Love on Repeat izlazi premijerno na Otvorenom radiju upravo na Valentinovo tako da su je ovaj Dan zaljubljenih za njih zaista aktivan.

#LoveOnRepeat

TV voditeljica Nevena Rendeli Valentinovo provodi doma s obzirom na to da drugi dan provodi radno od ranog jutra s emisijom "Subotom ujutro" nakon koje odmah ide na put. Valentinovo će proslaviti neki drugi dan negdje u Lisabonu. I voditeljica Antonija Blaće Valentinovo također provodi radno snimajući RTL show "Tog se nitko nije sjetio", a nakon toga također odlazi na put. Kako sama kaže, Valentinovo će nadoknaditi neki drugi put. Renata Sopek ovo će Valentinovo provesti učeći za ispite, a večer je odvojila za dečka jer joj priprema iznenađenje, i samo se nada da je dečko neće ispitivati da vidi što je naučila. 

Nevena Rendeli i Antonija Blaće
Nevena Rendeli i Antonija Blaće

PR agentica Lana Klingor Mihić ovo Valentinovo neće posebno slaviti jer joj je, kako sama kaže, s njenim mužem svaki dan - Valentinovo. Jedan od najpoznatijih hrvatskih DJeva, Viktor Šimunić Valentinovo će provesti lagano - bez ikakvog slavlja, otići će do teretane pa u krevet. 

Šesterostruki svjetski prvak i trostruki svjetski rekorder u ronjenju na dah, Goran Čolak Valentinovo će provesti na Skypeu večerajući s jednom osobom koju je upoznao na nedavnom road tripu po Americi. Kako i sam kaže, nešto po uzoru na Big Bang Theory.