Jeste li spremni za Dreft Fashion Week Zagreb?

| Fashion |

Večeras u Hypo centru na Slavonskoj aveniji 6 počinje 18. po redu Dreft Fashion Week Zagreb. Najdugovječnije i jedino internacionalno modno događanje u Hrvatskoj danas otvara vrata svim uzvanicima, a pred nama su 3 revijalna dana s 18  kolekcija za nadolazeću sezonu jesen-zima 2012./13. te partyi i raznolik popratni program.

Čast da svojom revijom otvori zagrebački tjedan mode pripala je Krie designu na čelu s dizajnericom Kristinom Burjom, a revijalni dio nastavlja se Iggyem Popovićem i španjolskim dizajnerom Leandrom Canom. U drugom dijelu večeri zabavljat će Vas londonski The Rodnik Band koji uvijek iznova oduševi zagrebačku publiku svojim modno-glazbenim performanceom. Nakon njega slijedi dizajnerica Aba Tomičić Drvar, a većer će zatvoriti danska senzacija Barbara I Gongini. After party je u restoranu Fellini, Radnička 37c uz nastup uživo grupe XL.

Petak započinje revijom Hermione de Paule, dizajnerice iz Londona, a slijede je Martina Sporiš, Safak Tokur iz Istanbula, Natalija Smogor, Ivančica Hrustić i Julia&Ben iz Berlina. After party održat će se u Hemingway lounge baru, Trg Maršala Tita 1.

Zadnji dan očekuju nas revije londonskog celebrity dizajnera Craiga Lawrencea, Ane Kujundžić, Milene Rogulj, Maarten Van der Horsta iz Londona, Ive Karačić, te grand finale Tonija Rica. Ovosezonski Dreft Fashion Week Zagreb zaokružiti će party u klubu Gallery na Jarunu.

Također, podsjećamo Vas da će se tijekom sva tri dana, u loungeu na Nestlé Fitness korneru prodavati limitirana serija majica dizajnera Philipa Colberta (The Rodnik Band) i to po simboličnoj cijeni od 100 kuna. Cjelokupni iznos namijenjen je Udruzi oboljelih i liječenih od raka dojke „Sve za nju“.

Tijekom sva tri dana u loungeu DFWZ-a, svi posjetitelji moći će prisustvovati različitim aktivnostima naših spozora.

Raspored je sljedeći:

ČETVRTAK (10. 05.)

20:00H

DREFT KORNER: prezentacija DFWZ mobilne aplikacije i modne igre

ALWAYS KORNER: okupljanje Facebook fanova i druženje s Ivom Šulentić

WELLA KORNER: press event, predstavljanje nove Welline ambasadorice Tatjane Jurić, moderator: Zlata Muck

 PETAK (11. 05.)

19:30H

DREFT KORNER: foto shooting by Goran Čižmešija, 5 pobjednika dobiva profesionalni make-up i frizuru na Wellinom korneru

ALWAYS KORNER: Alwaysova humanitarna akcija „Odijeni sa srcem“ koju će voditi Iva Šulentić, a poznate Hrvatice donirati svoje haljine djevojkama iz SOS sela kako bi zablistale na maturalnoj večeri

WELLA KORNER: profesionalni make-up i frizura za pobjednike natjecanja „Postani model na jedan dan “

 20:00H

CHEVROLET: Iva Jerković predstaviti će novi Chevrolet Camaro koji će tijekom DFWZ-a biti izložen ispred ulaza u Hypo Centar. Iva će na ovom atraktivnom automobilu održati i seksi photosession, a svi gosti Chevroletovog eventa osim sa Ivom i Camarom, moži će se podružiti i sa žirijem natječaja Mladi. Kreativni. Chevrolet, te počastiti se šampanjcem i jagodama.

SUBOTA (12.05)

20:00H

DREFT KORNER: Proglašenje pobjednika „Dreft next generation“ natjecanja, predaja nagrade

ALWAYS KORNER: prezentacija novog asortimana Alwaysa, goody bags za novinare

WELLA KORNER: okupljanje Wellinih Facebook fanova

10. 05. 2012.