(Jedina) 4 komada koja vam trebaju ove sezone

| Fashion |

Top 4 modna trenda za proljeće-ljeto 2016.
Top 4 modna trenda za proljeće-ljeto 2016.

 Ako ste slični nama, onda vam je sigurno dosta "zimske" odjeće i obuće (a i istih temperatura) i jedva čekate da ovo čudno hladno vrijeme napokon prođe. Pripreme za sezonu proljeće-ljeto naveliko su počele i nadamo se da i vaš ormar tako izgleda. 

Ako još uvijek pripremate i obogaćujete ormar komadima za toplu sezonu, dozvolite da vam predložimo JEDINA 4 komada koja vam stvarno i trebaju ove sezone. 

BOMBER JAKNA

Ovaj trend 90-ih godina najveći je hit u aktualnoj sezoni. Dolaze u raznim materijalima - od svile i pamuka pa sve do čipkanih i ukrašenih modela. Jednostavne su za kombiniranje i baš svakoj kombinaciji dodat će onaj cool efekt. 

ZARA
ZARA

SLIP HALJINA

Još jedna modna ikona izašla iz 90-ih je slip haljina. Jednostavna baza za slojevito oblačenje kojoj nećete moći odoljeti. Ono što joj je veliki plus je činjenica da ju jednostavno možete prebaciti iz sezone u sezonu jer je laka za kombiniranje, a u svim kombinacijama izgleda moderno i cool.

ASOS
ASOS

OTVORENA RAMENA

Proljeće 2016. godine definira jedan dio tijela: ramena! Svi dizajneri svijeta prihvatili su ovaj trend i izbacili kolekcije u kojoj je sva pažnja usmjerena na ramena. Mi obožavamo haljine, topove, majice, košulje i jakne u ovoj varijanti, a budite sigurni da s ovim modnim trendom nikada nećete pogriješiti!

Yigal Azrouel, Zara, C/MEO
Yigal Azrouel, Zara, C/MEO

SUKNJA NA PREKLOP

Michael Kors, Tibi, Altuzarra i DKNY slažu se u jednom - suknja na preklop je IT model za 2016. godinu. U kombinaciji s jednostavnom bijelom košuljom ili majicom čine savršen poslovni look! 

ZARA
ZARA