Hollywoodski glamur Rite Ore kao najbolja makeup inspiracija

| Beauty |

 Pjevačica Rita Ora (25) našla se na naslovnici časopisa Wonderland Magazine u retro-chic izdanju kojem nismo mogli odoljeti! Popularna britanska pop pjevačica savršeno nosi hollywoodski glam look koji je obilježila njena kovrčava frizura u retro stilu te sjajne crvene usne kojima je prizvala svoju unutarnju Marilyn Monroe. 

U intervjuu za časopis Rita je po prvi put otvoreno progovorila o radu na novom albumu nakon bolnog raskida veze s producentom i DJ-em Calvinom Harrisom. "Tada jednostavno nisam mogla. Samo sam se htjela zavući u krevet i umrijeti. Ali izvukla sam se iz svega toga na nešto drugačiji način. Nakon hita “I Will Never Let You Down” vidjela sam svjetlo na kraju tunela i odjednom sam htjela promijeniti cijelu energiju na albumu."

Rita Ora za Wonderland
Rita Ora za Wonderland

Natavila je, "Na početku je cijeli album bio zamišljen kao oda ljubavi jer sam u tom raspoloženju i bila, ali nakon toga očito se više nisam tako osjećala. Došao je moment  "u redu, trebam se vratiti u studio i napisati nešto više u stilu 'hvala Bogu da imam tako super prijatelje' tekstove".