Gdje izaći za vikend?

| Art |

Kamo za vikend?
Kamo za vikend?

Četvrtak je idealan dan za pogledati što sve nudi noćni život vikenda. Bilo da birate petak ili subotu kao idealan dan za ludu zabavu, nudimo vam najatraktivnije partyje ovog vikenda - da se stignete na vrijeme odlučiti gdje idete!

1) UNISEX FRIDAY w. DJ EMILIO DALBELLO BECK’SPERIENCE presents DJ BATTLE!

Kamo za vikend?
Unisex Friday

BECK'SPERIENCE se vratio u metropolu, točnije, u zagrebački klub Gallery i u petak, 19. rujna, mjesto je beskompromisne borbe DJ-a za naklonost publike. Petkom se u Galleryju održava popularan program Unisex Friday, koji se afirmirao kao najpopularniji tulum u gradu, a prefix “unisex” značio bi kako ima ponešto zanimljivo za oba spola. Resident DJ programa je legendaran zagrebački DJ i TV voditelj Emilio Dalbello, koji će sve zagrijati i nabrijati atmosferu svojim odabirom najboljeg od Hip-Hop, r&b, house, EDM i pop glazbe. U takvoj špici, za DJ pultom izmijenit će se više DJ-a, koji će se natjecati za najboljeg. Hoće li u nabrijanoj atmosferi pobijediti hrvatski ili njemački DJ ovisit će o glasovima publike.

2) Hip Hop Unity: Otvorenje hip hop sezone w/DJ Chill, DJ Sinke Fresh & DJ No Def @ Mali pogon Tvornice Kulture

Kamo za vikend?
Hip Hop Unity party

Došlo je vrijeme za jake hip hop partyje, a Hip Hop Unity otvara sezonu! Nakon višemjesečnih priprema, ekipa HHU je svoje partyje preselila iz Grey Rooma u Mali pogon popularne zagrebačke Tvornice, gdje će ove sezone i dalje održavati svoje partyje & koncerte. Priča kreće u petak 19. rujna sa "Službenim otvorenjem ZGB hip hop sezone" za koju su nam pripremili jak i dokazano interesantan DJ lineup: Od publike izabran najbolji hrvatski hip hop DJ, Dinko Šimunović poznatiji kao DJ CHILL, sve poznatije DJ ime na našoj sceni DJ Sinke Fresh, te svima poznato lice sa Mixtape Sessions 100.5 FMa DJ No Def. Kao i uvijek, glazbu će puštati i resident DJs Nole & Katz koji su nam ponovno pripremili setove pune iznenađenja. Kroz cjelovečernju zabavu s 5 DJa gdje će se sigurno naći nešto za svačiji hip hop ukus, vodit će vas poznati veseli dvojac Rofellos & Sukre - Zagarantiran show! Upad je simboličnih 20 kn do ponoći, 25 kn poslije kojim podržavate njihov daljnji rad i organizaciju partyja i koncerata. Budite dio kulture i ove sezone s Hip Hop Unityjem, vidimo se u Tvornici!

3) UKF X- BASS @ EXIT pres. Retrostep w. No Behaviour

Kamo za vikend?
Klub.

Da je na EXIT-u bilo odlično, bilo je i tu ne treba trošiti previše riječi, a promo partyjima žele skrenuti pažnju na činjenicu da se Petrovaradinska tvrđava iz godine u godinu čini sve manjom i manjom. Ekipu s EXIT-a su prvotno oduševili krcatom Tvornicom na Pendulum vs. The Prodigy partyju i pozitivnom atmosferom koja je ispunila Klub. na proljetnom Retrostepu pa su odlučili zajedničkim snagama ući u novu sezonu. Ovu subotu predstavit će vam X-Bass, odnosno nekadašnji “After 2am” program u sklopu EXIT festivala kojeg su promovirali za 2014, pa sada na vrijeme kreću i za 2015. Međutim, ovog puta su udružili snage s No Behaviour kolektivom. No Behaviour je crew od 4 DJ-a i jedne plesne skupine pod imenom Hot It Up Dance Crew koji promoviraju novu jamajkansku, a i svjetsku bass muziku. Stilovi koje uglavnom pokrivaju su - novi Dancehall, Azonto, Afro-Beat, Trap, Hip-Hop, Carib-Bass. Ako ste raspoloženi za miks electra i egzotičnih beatova, ovu subotu morate u Klub.!

4) Whateverest

Kamo za vikend?
Whateverest

Whateverest je odradio ljetnu sezonu: festivale, neplanirane gaže, putovanja, kolone, plaže, sumnjive koktele, mamurluk, opekline od sunca, orkanske oluje, izgubljene dokumente i sve ostale dogodovštine koje svake godine proživi prosječni down-for-whatever(est) turist. Sada je spreman na povratak u Zagreb, u netom osvježeni mali pogon Tvornice Kulture gdje će u subotu, 20. rujna, nastaviti svoju ekspediciju bez putovnice. Anto Anto i Independent i dalje kormilare DJ pultom, a za otvorenje nove sezone dovode u goste DJ Lakija iz Beograda. Laki je član Friday Swaga, klupskog programa koji je u posljednjih nekoliko godina uvjerljivo najpopularniji hip hop program u Beogradu. Lakija karakterizira dinamičan stil DJ-anja, prepun scratch-a i beat juggling-a, a te večeri ćete ponovno moći uživati u najboljem od hip hopa, trapa, bassa, housea... Upad je 20 kn do ponoći i 30 kn poslije ponoći.