Film koji je trenutno oduševljava publiku u kinima: "Djevojka iz močvare"

| Film |

U kina je stigao film "Djevojka iz močvare"

Hladnije i kišno vrijeme savršeno je za odlazak u kino. Veliko platno, odlično ozvučenje, dobar film i ukusne kokice su sve što nam je potrebno za dobar provod.

U kina je stigao film "Djevojka iz močvare"

Od 18. kolovoza u kinima se prikazuje film "Djevojka iz močvare", a do sada smo o filmu čuli samo pozitivne komentare. Film je nastao kao ekranizacija istoimene vrlo popularne knjige.

U kina je stigao film "Djevojka iz močvare"

Radi se o filmu o ljubavi, povjerenju i preživljavanju koje je "začinjeno" misterioznim ubojstvom. Film je vrlo napet te će vas tjerati da nagađate i propitkujete odnosno držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja.
"Godinama su glasine o djevojci iz močvare proganjale Barkley Cove, izolirajući pametnu i snalažljivu Kyu iz njezine zajednice. Privučena dvojicom mladića iz grada, Kya se otvara novom i zapanjujućem svijetu. Ali kada je jedan od njih pronađen mrtav, zajednica je smjesta označi kao glavnu osumnjičenu. Kako se slučaj razvija, presuda o tome što se zapravo dogodilo postaje sve nejasnija, prijeteći da će razotkriti mnoge tajne koje su ležale skrivene u močvari." Ovdje možete pogledati trailer.