Emporio Armani FREEZE - novi mirisni ljubavni par

| Beauty |

Emporio Armani predstavlja novu mirisnu kampanju, za lansiranje snažnog para mirisa STRONGER WITH YOU FREEZE za muškarce i IN LOVE WITH YOU FREEZE za žene, s britanskim glumcem Nicholasom Houltom i talijanskom glumicom Alice Pagani.

Ovo novo poglavlje nastavak je na duo predstavljen u 2017. godini, STRONGER WITH YOU za muškarce i BECAUSE IT’S YOU za žene, kojima se slavi bezuvjetna ljubav i snaga zajedništva.

Novi par, ista snažna ljubav

Nova moderna, filmska ljubavna priča koju potpisuje Emporio Armani okuplja dvoje talentiranih, elegantnih i privlačnih glumaca.

Nicholas Hoult je među najtraženijim glumcima na svijetu, a poznat je po uspješnim filmovima kao što su franšiza X-Men i Miljenica, film nominiran za Oscara i dobitnik nagrade BAFTA.

Uz njega je u glavnoj ženskoj ulozi nalazi se Alice Pagani, buntovna glumica poznata po glavnoj ulozi u uspješnoj Netflixovoj dramskoj seriji Baby i glumačkoj izvedbi u talijanskom filmu Loro.

Ovih dvoje glumaca savršeni su predstavnici filozofije naše kampanje jer odaju magnetičnu privlačnost na ekranima, koja ih ujedinjuje u svakom trenutku njihove ljubavne priče.

Zamrznite trenutak

Kampanja „Snažniji zajedno”, marke Emporio Armani, predstavlja neslomljivu snagu ljubavi i zajedništva te je njezin fokus na neodoljivo zaljubljenom mladom paru.

Interpretirana okom kamere francuskog redatelja Fabiena Constanta, nova kampanja smještena je u urbani krajolik i prati ljubavni par na romantičnom putu kroz vrijeme. 

Film prikazuje njihovu snažnu i razigranu vezu kroz sve zanimljivije situacije te okruženja.

Od neočekivanog poljupca u vintage automobilima na ulici do intimne zajedničke kupke ili noćne vožnje na klasičnom vrtuljku, oni neprekidno slijede jedno drugo kako bi uhvatili trenutak i zamrznuli ga tako da traje zauvijek. Čak ni Alicein ukrcaj na vlak ne može rastaviti ove ljubavnike jer je njihova neodoljiva privlačnost i nenadmašna kemija uvijek snažnija od svega drugoga.

Osvježavajuća energija pjesme „Powerful”, koju izvode elektronički plesni trio Major Lazer zajedno s Ellie Goulding i Tarrusom Rileyjem, kao i intenzitet njezina refrena, također doprinose sentimentalnoj i emocionalnoj atmosferi filma.

Emporio Armani IN LOVE WITH YOU FREEZE za žene možete pronaći po cijeni od 405 kn za 30 ml, 584 kn za 50 ml i  803 kn za 100 ml, a STRONGER WITH YOU FREEZE za muškarce po cijenama od 475 za 50 ml i 649 kn za 100 ml.

Emporio Armani - The new film starring Nicholas Hoult and Alice Pagani