Dnevno svjetlo i stari namještaj idealni za moderan dizajn interijera

| Design |

Izvorno izgrađen 1970-ih godina, ovaj apartman pretvoren je u jedan sasvim novi suvremeni životni prostor uz pomoć dizajnerskog studija Raanan Stern. Ovaj suvremeni stan smješten je u Tel Avivu u Izraelu te sada koristi lagane i male moderne detalje kako bi naglasio prostor.

Vanjske sobe su pretvorene u blagovaonicu i kuhinju s pogledom na park. Ove sobe lijepo uokviruju središnji dio stana koji je pretvoren u fleksibilan dnevni i lounge prostor. Kuhinja je dramatično obojena u crno s brončanim detaljima te naglašena američkim orahom. Većina sobnih vrata je izrađeno od stakla kako bi omogućilo nesmetanu putanju svjetlu.

Studio Raanan Stern

Potpuno korištenje prirodnog svjetla bio je veliki prioritet pri redizajniranju ovog doma. Pet različitih nijansi sive dio su centralizirane palete uz različite razine sjaja zbog kojeg se svjetlo poigrava na strateške načine. Prozor na jednom kraju životnog prostora ispunjava cijeli boravak sa svjetlom, uz pomoć dobro postavljenih ogledala. Drveni podovi s uzorkom riblje kosti i svijetlo sivi betonski pod vizualno povećavaju prostor.

Studio Raanan Stern