Diana Viljevac predstavlja novu kampanju nadahnutu glamurom starog Hollywooda

| Fashion |

Dašak starog Hollywooda s potpisom Diane Viljevac

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha kolekcije "Falling sky" koju su razgrabile mnoge hrvatske zvijezde, a i kraljica regionalne estrade Severina Vučković često je viđana u kreacijama ove mlade talentirane dizajnerice, Diana Viljevac okrenula se svojom kreativnošću u smjeru Hollywooda i na domaću modnu scenu donosi dašak starog Hollywooda.

Dašak starog Hollywooda s potpisom Diane Viljevac
Dašak starog Hollywooda s potpisom Diane Viljevac

Haljina je bila i ostala njena vječna inspiracija no ovaj put njene ideje i vizije odvele su je u svijet raskoši i glamura nekog davnog doba. Haljina u Dijaninoj interpretaciji dobiva novu dimenziju ženstvenosti. Upravo inspiraciju za novu kolekciju dizajnerica je pronašla u divama crvenog tepiha koje svojom pojavom oduzimaju dah. Senzualnost, ženstvenost, fatalnost i tajanstvenost najpoznatijih glumica zlatnog doba Hollywooda probudit će u svakoj od Vas onu glamuroznu i ženstvenu divu. Ženstvenost u svojoj punoj formi u ovoj kolekciji došla je do potpunog izražaja.

Dašak starog Hollywooda s potpisom Diane Viljevac
Dašak starog Hollywooda s potpisom Diane Viljevac

Kolekcija koja se sastoji od 29 modela dominiraju haljine, kombinezoni, ogrtači i toalete. Svaka haljina, svaki odjevni predmet ima svoju priču, unikat je i inspiriran je divama – glumicama iz pojedinog filmskog klasika. Posebnu pažnju u ovoj kolekciji dizajnerica je posvetila detaljima poput cirkona i štrasa koji su ručno šivani na saten, keper, čipku i likru. Sve haljine konstrukcijski su detaljno osmišljene do posljednjeg detalja i u svakoj od njih zablistat ćete na bilo kojem crvenom tepihu ili važnoj prigodi u vašem životu.

Fotografije potpisuje Jelena Balić, u ulozi modela našla se Lucija Jelčić (IM model agency), make up potpisuje Mirta Velčić, a kosu Josipa Cerovečki. Nakit iz kampanje potpisuje Dianina sestra Iva Viljevac, a video Luka Sepčić.