Danas slušamo:"G.U.Y", Artpop film Lady Gage

| Art |

Lady Gaga je podigla očekivanja najavama u vezi s njezinim predstojećim, trećim po redu singlom s izdanja "#ARTPOP", a kako je javljeno prije nekoliko dana, izbor je pao na pjesmu"G.U.Y." koja će službeno biti promovirana u singl 8. travnja.

Video spot koji je stigao za ovu pjesmu je više od običnog muzičkog videa. U pitanju je gotovo dvanaest minuta dugačak mini-film koji predstavlja Gagu kao anđela koji je pao na Zemlju sa strijelom probodenom kroz leđa. Krila su joj jako oštećena, ali se ona s vremenom ponovo rađa i regenerira. Je li to metafora za njezinu karijeru, saznat ćemo uskoro.

Video započinje naslovnom pjesmom s njenog posljednjeg albuma, koji su pratile nesreće već od samog objavljivanja. Dok muškarci u odijelima prolaze, a računi lete, kritičari se pitaju predstavljaju li ove snimke one koji su od Gage zaradili novac a onda je napustili kada su joj bili najpotrebniji?

Gagu zatim nose kroz Hearst Castle, jedva živu, dok se u pozadini čuje "Venus". I da, "The Real Housewives of Beverly Hills" su tu u spotu i sviraju instrumente. Također, možete vidjeti Andy Cohena na nebu i to kao Zeusa.

Zatim počinje pjesma "G.U.Y.", a Gaga se polako ponovo rađa kao prelijepa, moćna boginja bijele kose koja dramatično i sugestivno pleše dok gleda u mlađu i seksipilnu Donatellu Versace. U spotu se prikazuju i imitacije Michaela JacksonaIsusa i Johna Lennona. Nakon nekog vremena, ovo je Gaga koju njeni obožavatelji poznaju i vole.

Lady Gaga -- ARTPOP