Colleraj - unikatan nakit kojeg je teško ne zavoljeti

| Fashion |

Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Već smo debelo zakoračili japankama u ljeto onako kako spada, stoga je krajnje vrijeme da nabacite ljetne haljinice i ogrlice. Nemate ogrlicu? Ne brinite, za to se pobrinuo Colleraj koji 7. sezonu za redom krasi mnoge djevojke i žene koje znaju da ogrlica nije samo nakit – ogrlica je definicija stila.

Iza ovog sada već poznatog i afirmiranog modnog brenda Colleraj stoji simpatična i iznimno nadarena dizajnerica Tea Bulić koja u listopadu ove godine slavi 7. godišnjicu postojanja brenda. Kreiranje i dizajniranje nakita njezina je životna strast koju dijeli s majkom, a svoj uspjeh dokazuje brojnim kolekcijama koje su iza nje. Kroz svoj dizajnerski put koristila je i koristi mnoge materijale poput bisera, svile, poludragog i dragog kamenja (ametist, smaragd , ohridske bisere, vulkanski kamen, opal, rubin), ali i različite vrste tkanina. Inspiraciju pronalazi u svakodnevnom životu – kroz putovanja  i druženja s dragim ljudima, a svaka nova kolekcija unosi novi detalj u već stari izgrađeni stil te tako nagoviješta nadolazeće trendove.

Summer edition by Colleraj

Uvijek ispred svog vremena

Summer edition objedinio je postojeće kolekcije „InvisiblePearlsLove“ i Once Upon A Time“ koje Colleraj premijerno predstavlja na Wall.hr portalu. Ove će ogrlice savršeno pristajati svim ljetnim kombinacijama koje ste zamislili za jutarnje kave, popodnevne ručkove i nezaboravne noćne izlaske. Materijali korišteni za summer edition su svila, muslin, žoržet, čipka, biseri i poludrago kamenje aquamarin i jantar koji su nanizani na invisible struni. Boje asociraju na romantične ljetne večeri razbijene aktualnim i trendi sailor stilom.

Summer edition by Colleraj

Nije tajna da Colleraj nakit obožavaju i naši poznati poput Ane Rucner koja na fotografiji nosi vulkanski kamen sa srebrnim violinskim ključem i zvjezdicom kao zaštitnim znakom Colleraja.

Fotografije ostalog nakita koji je izašao iz vrijedne Colleraj radionice pronaći možete na službenoj Facebook stranici Colleraja ili na Instagram profilu tamo ćete pronaći i mail na koji se možete javiti, a na vama je samo da odaberete i upustite se u ljeto s ogrlicama koje uz malu pomoć Colleraja najbolje opisuju vašu osobnost.

Ana Rucner i Colleraj