Budite preplanuli jednim potezom kista

| Beauty |

Avon Glow
Avon Glow

Tijekom ljeta niste od onih koji se prže na suncu ili od onih na koje se boja lijepi čak i u hladu? Svejedno možete imati onaj zgodan preplanuli izgled i to u samo nekoliko koraka. Nova Avonova kolekcija proizvoda Avon Glow inspirirana je suncem i  njome je moguće postići sjajan brončani i prirodno preplanuli izgled pred ljetovanje, ali i tijekom cijele godine i to samo u nekoliko koraka. Ima li lakšeg načina nego postati preplanuo u samo nekoliko poteza kistom?

Avon Glow Bronzer
Avon Glow Bronzer

Preporučamo vam svilenkasti Bronzer u kompaktnom pakiranju koji oblikuje konture lica i pruža savršeno blistav sjaj bez vidljivih tragova, a odgovara svim tipovima kože. Za prirodno osunčano lice treba koristiti manju količinu ovog bronzera i u tek nekoliko laganih poteza nanijeti ga na mjesta na licu koja najviše tamne na suncu – tik ispod jagodične kosti, na nos, bradu i čelo - duž linije kose.

Awon Glow prončani puder u prahu
Awon Glow prončani puder u prahu

Tu je i brončani puder u prahu za lice s praktičnom četkicom za nanošenje koji, osim što ujednačava nejednako pigmentiranu kožu, pruža licu prirodno preplanuli mat izgled. Jako nam se sviđa ovaj proizvod!

Awon Glow brončane  perle za lice
Awon Glow brončane perle za lice

Idealan završni dodir su raznobojne Brončane perle za lice s pigmentima koji reflektiraju svjetlost. Oponašajući nijanse sunčevih zraka sjenčaju lice te tako osiguravaju zdrav sjaj i blistavost tena.