Biste li mijenjali Burberryjev plašt za hamburger? Poppy Delevingne bi!

| Fashion |

Biste li mijenjali Burberryjev plašt za hamburger? Poppy Delevigne bi!
Poppy Delevingne

Nevjerojatna situacija dogodila se britanskoj manekenki i IT djevojci Poppy Delevingne - bila je primorana dati svoj popularan Burberry plašt za hamburger!

Poppy je s novinarkom Fashioniste podijelila kako je protekli tjedna provela na festivalu "The Burning Man" u pustinji Nevade gdje se družila s Derekom Blasbergom i Candice Swanepoel. No kako se zabava zahuktala, trio je ubrzo ostao bez hrane; "Zadržali smo se na festivalu cijeli tjedan i došlo je do situacije gdje sam morala početi dijeliti svoju robu u zamjenu za hranu jer tamo ne možete ništa kupiti. Tako da sam došla kući bez ičega - morala sam podijeliti sve svoje stvari".

Podijelila je cvjetne ukrase, kupaće kostime, catsuite... I jedan od popularnijih komada sezone, Burberryjev plašt! Njega je podijelila za cheeseburger te nastavila kako je spavala u kombiju s još 5 dečkiju. "Bili smo poput sardina. Spavala sam s 5 dečkiju, točnije 5 smrdljivih dečkiju i trebalo mi je malo ženske ljubavi kad sam se vratila pa sam posjetila New York Fashion Week!", izjavila je Poppy.

Ako ovo nije priča koju vrijedi prepričavati do kraja života, onda zaista ne znamo što je!

Biste li mijenjali Burberryjev plašt za hamburger? Poppy Delevigne bi!
Poppy Delevingne na New York Fashion Weeku