Armani Hotel Dubai najluksuzniji je hotel na svijetu u 2016. godini

| Travel |

Svake godine, World Luxury Hotel Awards imenuje najluksuzniji hotel na svijetu koji utjelovljuje bogatstvo, uslugu od pet zvjezdica, besprijekornu ponudu restorana i neusporediv dizajn interijera. Ovogodišnjeg dobitnika nagrade možete vidjeti u našoj galeriji, no upravo su one podijelile kritike o tome zaslužuje li ovaj hotel takvo prestžno priznanje.

The Armani Hotel Dubai

Armani Hotel Dubai je ekstravagantan resort smještenom u kultnom Burj Khalifu u Dubaiju, najvišoj zgradi na svijetu. Hotel se sastoji od 160 soba koje se nalaze na prvih osam kata nebodera. Žiri je izjavio da ovaj hotel "odražava čistu eleganciju, jednostavnost i sofisticiranu udobnost - sve što i inače definira Giorgio Armani potpis i stil", ali minimalistički dizajn interijera nije ono što smo očekivali. Jednostavnim i nenametljivim apartmanima s uzrokom šahovnice nedostaje bogatstvo svojih konkurenata kao što je Le Meurice u Parizu.

The Armani Hotel Dubai

5 zvijezdica Armani Hotela Dubai najbolje se očituju u njegovoj usluzi - prema Telegraphu, svakom je gostu dodijeljen "Lifestyle Manager" ili osobni batler pri dolasku. Sadržaji uključuju bazen sa sunčanom terasom, terme i restorane s potpisom Armani/Ristorante.

The Armani Hotel Dubai