Apsolutno najbolja Mickey Mouse kolekcija do sada

| Fashion |

Za sve Disney ljubitelje imamo dobre vijesti - nova, nama dosad najbolja, suradnja, odnosno kolekcija, uskoro će biti dostupna online.

Modni brend Coach i Disney udružili su se kako bi kreirali novu kolekciju torbica, malih kožnih proizvoda, tenisica i odjeće inspiriranu slavnim Disneyjevim likom.
Iako je Minnie Mouse bila najčešći predmet mnogih posebnig suradnji u posljednje vrijeme, ovaj put glavnu ulogu ima Mickey Mouse. Govorimo o cross-body torbama, naprtnjačama i rukascima od kože u nizu boja s mišjim ušima, ukrasima i crtanim vezovima samoga Mickeya, kao i o kožnim jaknama okovanima s Mickeyjevom siluetom, majicama s njegovim likom i crnim kožnim Mickey lutkama.

Coach (new collection)

Suradnja je dio limited edition niza projekata pripremljenima za proslavu 75. obljetnice brenda Coach koji su svi okupljeni oko američke pop kulture. Što bi moglo biti više "klasično američko" od Mickey Mousea?

"Oduvijek sam vidio Mickeyja kao razigranog buntovnika sa iskrenim srcem i bezvremenskim simbolom radosti i kreativnosti. Taj duh ojačava novi mladenački pogled koji unosi luksuz u naš brend Coach", rekao je kreativni direktor Coacha Stuart Vevers u priopćenju. Dok je linija jučer izašla u trgovini u SoHou u New Yorku i u Coletteu u Parizu, kolekciju možete kupiti 17. lipnja u svim Coach trgovinama i na coach.com-u. Do tada, pogledajte lookbook u našoj galeriji.

Coach (new collection)