7 ključnih stvari za idealno zimsko jutro

| Lifestyle |

Hladna jutra zahtijevaju topliju, udobniju i mekaniju opremu, a na Božićno jutro ta oprema mora biti u punoj spremi. Možete ovo uzeti kao razlog da si poklonite aparat za pečenje palačinki ili vafli – vjerujte neće vam biti žao što ste nas poslušali. Hladno vrijeme koje uključuje spuštanje temperature ispod ništice, dodatni hladni vjetar koji udara po kostima, maglu i to bez da spominjemo mogućnost snijega i ledene kiše, nagovorit će vas da investirate u odjevne (i ne odjevne) predmete za savršena zimska jutra pa tako i Božićno.

Evo bez kojih 7 ključnih zimskih predmeta možda neće tako lijepo provoditi zimska jutra:

Zimska pidžama

Zimska pidžama

Da, iako svi posjedujemo pidžame, četiri vrste (naravno inspirirane Božićem) koje morate imat u svom ormaru su onesie pidžama (kombinezon pidžama), pidžama od flisa, košulja-pidžama i topla spavačica. Jednu od ove četiri ili zašto ne sve, nabaviti možete u H&M-u.

Zimska pidžama

Papuče i kućni ogrtač

Papuče moraju biti najtoplije na svijetu, a ne bi bilo na odmet ni da vas uspiju nasmijati, dok kućni ogrtač mora biti ozbiljan – naravno da ne. Idealno ako je napravljen od flisa ili materijala sličnom deki. Također H&M.

Papuče i kućni ogrtač

Aparat za palačinke ili vafle, kuhalo za kavu/čaj i šalica sa zimskim uzorkom

Može li jutro ljepše započeti od mirisa svježe pečenih palačinki ili vafla? Od mirisa svježe skuhane kave? Ispijanja iz najljepše božićne šalice? Za šalicu i kuhalo za kavu/čaj pobrinula se Ikea, za aparat za palačinke nabava.net, za vafle emmezeta. Zvuči kao skupa investicija, no svi su proizvodi ispod 200 kn!

Aparat za palačinke ili vafle, kuhalo za kavu/čaj i šalica sa zimskim uzorkom

Exquisite proizvodi za idealna jutra

Da, ovo su žličice za kavu od bijele i crne čokolade; receptura namaza od badema sišla je sa samog Olimpa, a kava je toliko mirisna da se nemojte žaliti što su vam se susjedi sami pozvali u goste. Hvala Kaufland.

Exquisite proizvodi za idealna jutra