5 savršenih serija za sve koji će Novu godinu slaviti kod kuće

| Film |

Instagram/@zorannah

Ako ste za proslavu Nove godine odlučili ostati kod kuće, ovo je prava top-lista za vas! Donosimo vam popis serija na Pickbox NOW koje su idealne za bingeanje do poslije ponoći, kad s njima možete sretno uploviti u novu godinu.

Cardinal – detektivska serija

U glavnoj je ulozi ove genijalne kanadske detektivske serije Billy Campbell (The Killing, Moon Over Miami, Once and Again) koji je nedavno bio u posjetu Zagrebu. Mračna atmosfera i jeziva radnja podsjećaju na skandinavske noir serije, s fokusom na kompleksnu radnju koja se vrti oko istrage ubojstva i misterioznoga glavnog lika Johna Cardinala za kojeg je Billy Campbell nominiran za prestižnu nagradu Emmy. Sve tri sezone dostupne su na Pickbox NOW, što znači da u njoj možete uživati dugo u noć.

Moć (Power) – glamurozna kriminalistička serija

Vrhunska kriminalistička drama u produkciji repera 50 Centa vrti se oko novca, seksa, droge i moći. Glavni je lik Ghost kojeg prati status moćnog raspačavača snažne ulične inteligencije. On vodi popularan noćni klub koji upotrebljava kao paravan za poslove povezane s drogom, no izvana Ghost ima uređen život i obitelj. Druga polovica šeste sezone kreće odmah nakon Nove godine, stoga je sada idealno vrijeme za gledanje prvih 10 epizoda šeste sezone!

Valkira (Valkyrien) – nordijska triler-serija

Ova nordijska serija uspješno spaja elemente skandinoira, medicinske serije i trilera. Radnja je vrlo zanimljiva: ispod trga u Oslu, Leif Lien, koji se priprema za sudnji dan, namjestio je sve za doktora Ravna Eikangera koji ondje provodi tajna ilegalna istraživanja i liječi kriminalce i hitne slučajeve koji ne mogu potražiti pomoć u normalnoj bolnici. Serija ima jednu sezonu – što znači da je idealna za bineganje za jednu noć!

 

Stranci (Strangers) – britanska kriminalistička serija

Od producenata serije The Missing dolazi nova serija Strangers koja je pokupila samo riječi hvale i od publike i od kritike. Jedna je od najgledanijih serija na Pickbox NOW, a oduševit će vas glumom, zanimljivom radnjom i šokantnim obratima. U fokusu priče jest sveučilišni profesor Jonah Mulray (John Simm) čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena poginula u prometnoj nesreći nadomak Hong Konga. On sjeda u avion za Hong Kong i kreće identificirati tijelo. Sam u potpuno nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novca, Jonah otkrije da nesreća uopće nije ono što se čini.

Poirot  (Agatha Christie's Poirot Poirot) – britanska detektivska serija

Najpopularnija detektivska serija svih vremena idealno je štivo za doček Nove godine. Svih 70 epizoda dostupno je na Pickbox NOW, a svaka epizoda adaptacija je jednog romana ili kratke priče Agathe Christie. Poirot, kojeg glumi legendarni David Suchet, glavni je detektiv u istrazi zločina i idealni partner za doček Nove godine!

Odaberite koju seriju želite gledati i dočekajte Novu godinu uz Pickbox NOW!