5 H&M košulja s uzorkom za muškarce sa stilom

| Fashion |

5 H&M košulja s printom za muškarce sa stilom

Ima li išta više proljetno od izvrsne košulje s uzorkom i jednako odvažnog frajera koji je nosi? Upravo zato, ususret sunčanim i sve toplijim danima koji dolaze, pregledali smo novu ponudu poznatog švedskog brenda H&M u potrazi za idealnom košuljom s uzorkom i printom.

H&M poznat je po pristupačnoj, no kvalitetnoj i vrlo trendi odjeći, pa nismo ni sumnjali da neće preskočiti ovaj muški trend. Košulje sa sitnim otkačenim uzorkom, one klasične u prugicama ili pak napadniji veliki printevi, pravi su statement komad i izvrsan način za istaknuti se. Složit ćemo se, neće svaki muškarac htjeti nositi egzotično cvijeće na prsima no onaj koji će se usuditi sigurno će to izvesti hvalevrijedno.

Za poslovnije prilike dopustite si suptilan print, poput vodoravnih ili okomitih prugica tek nijansu svjetlijih od boje koju ste odabrali, ili klasično, u kombinaciji crno-bijelo/navy-bijelo. Za večernje izlaske posegnite za nečim malo upečatljivijim. Odaberite kariranu košulju koja podsjeća na flanel košulje drvosječa, točkice ili kojekakav drugi sitan print, a izlazite li baš u klub, najugodniji izbor je košulja kratkih rukava. Za kraj, za otkačene festivale, koncerte i slične slobodnije prigode, sasvim "poludite" s napadnim printevima u nekoliko boja.

Ove košulje izvrsno će pristajati uz svaki jeans, uz popularne chinosice, ali i bermude. Pogledajte ih sve, s njihovim cijenama, u našoj galeriji.

5 H&M košulja s printom za muškarce sa stilom
H&M uvijek ima trendi komade za muškarce!