3 stvari koje se možda dešavaju ako se vaše dopisivanje s partnerom smanjilo

| Lifestyle |

Instagram/@prettylittleiiinspo

Dopisivanje sa simpatijom ili osobom s kojom ste u vezi je jedna od najljepših stvari koja vam se može desiti.

Tijekom dopisivanja imate osjećaj kao da je nekome uistinu stalo do vas i da ga interesira što se u vašem životu dešava.

Svi žudimo za uzbuđenjem kada se na ekranu pojavi poruka koju cijeli dan željno iščekujete, ali ponekad brzina tih poruka počinje usporavati te se sve manje dopisujete.  Od početne poplave poruke prelaze u kapljanje, a ponekad se desi i da se razgovor, jednostavno, završi.

Dobra vijest je da smanjenje količine poruka nije nužno losa stvar te da ono može biti i pokazatelj zdravog odnosa s drugom osobom.

Činjenica je da je slanje poruka nepouzdan barometar interesa u vezi. Može značiti sve, ali jednako lako može značiti i apsolutno ništa. Dakle, nemojte pretpostavljati da je smanjenje poruka isključivo losa stvar.

U nastavku pročitajte tri stvari koje se možda dešavaju ako se vaše dopisivanje s partnerom postepeno smanjuje.

Imate normalan, zdrav odnos

Budimo iskreni, održavanje stalnog volumena i žestokog tempa slanja novih romana jednostavno nije dugoročno održivo. Normalno je da ćete se u početnoj fazi dopisivati vise, ali jednom kada vaš odnos preraste u zdravu vezu prijeći ćete u rutinu dopisivanja kada se ne čujete svaku sekundu dana, već komunicirate kada nađete vremena i prepričavate si što se važno desilo toga dana. To, naravno, ne znaci da se smanjio interes, samo da ste sigurni jedno u drugo i da si u potpunosti vjerujete.

Puno rade

Prije nego što pritisnete gumb za paniku udahnite i zapitajte se jesu li nedavno spomenuli veliki projekt koji se pojavio na poslu ili su dobili novi posao. U svakoj je vezi važno biti obziran prema drugoj osobi. Svi koji rade neće vam moći posvetiti 100% svoje pažnje tijekom svakog dana. Zato usporite i razmislite prije nego što napadnete svoju drugu polovicu kako vas ignorira.

Koliko god bili važni vašem partneru, doći će vrijeme kada vam život neće dopustiti da stalno visite na mobitelu i zato je važno biti razuman i strpljiv. U idealnom slučaju vaš će vam partner dati do znanja da je zauzet te da će vam se javiti kada bude imao vremena.

To je znak potencijalnih problema u vezi


Ne možemo razgovarati o promjenama u tekstualnom ponašanju, a da se ne dotaknemo razloga kojeg se svi se plašimo, a to je da postoji neki problem. Da, moguće je da je nedostatak slanja poruka znak da su izgubili osjećaji ljubavi. Možda su stvari postale previše ozbiljne pa druga strana pokušava ohladiti stvari. Nije rijetkost da ljudi usporavaju usred udvaranja jer se osjećaju kao da se stvari kreću prebrzo ili žele biti sigurni da su spremni podići odnos na novu razinu.
Ako je smanjen tempo dopisivanja duži problem popraćen otkazivanjem dogovora,trebali biste se zabrinuti. Jedini pravi način da nešto saznate je razgovor s partnerom o tome. Najbolje što možete učiniti za dobivanje informacija je da zatražite obrazloženje. Jasna i transparentna komunikacija potrebna je za rast bilo koje zdrave veze, ali i bilo kojeg drugog odnosa.