10 kratkih za: Ines Preindl

| Lifestyle |

Ines Preindl, novinarka i voditeljica koju već godinama gledamo na malim ekranima te jedna od rijetkih poznatih osoba s posebno istaknutim smislom za modu koja s lakoćom i samopouzdanjem uživa u šarenoj odjeći današnji je gost naše rubrike „10 kratkih za“. Ines nam je u ovom kratkom ljetnom intervjuu otkrila gdje ljetuje sa suprugom i sinom, koji ju je otok oborio s nogu i zašto obožava slušati radio.

1. Gdje ćete se odmarati ovo ljeto? (Ili ste se već odmarali?)

Budući da imamo kuću na Krku tamo provodimo godišnji odmor i svaki slobodan vikend do jeseni. Uživamo u miru i svemu poznatom što nas okružuje. Tu smo već domaći.

2. Vaš idealan odmor je:

Idealan odmor je odmor s prijateljima i djecom, uključuje kupanje, zezanje i roštiljanje! Nije važna lokacija, već ugodna i opuštena atmosfera!

3. Volite li više ljetovati u Hrvatskoj ili u inozemstvu?

Volim istraživati svijet. Dosta putujemo, biramo i morske destinacije, ali uvijek završimo na Jadranu.

4. Koje vam je najljepše mijesto u Hrvatskoj, a koje u inozemstvu u kojem ste bili/boravili?

Korčula mi je jako draga, tamo sam provela jedno ljeto s prijateljicama i uživale smo, a Santorini je otok koji me oborio s nogu! Predivan, romantičan i sadržajan. Krešo i ja smo tamo proslavili prvu godinu braka. Voljela bih još jednom posjetiti taj otok, ali možda s brodom. Prilaz otoku je uvijek dojmljiviji na taj način.

5. Volite li više aktivan ili pasivan odmor?

Uz malo dijete odmor je uvijek aktivan!

6. Volite li se sunčati (pržiti) na suncu ili preferirate hlad i koji preparat koristite ljeti za zaštitu od sunca? Što najčešće nosite ljeti?

Na suncu sam do 11:30 jer vrijem provodim s obitelji i prijateljima, a klinci stalno nesto trebaju pa smo u blizini. Ne sunčam se u klasičnom smislu, već kao spasioc na izvidnici, jer imam ulogu aktivnog promatraća. Koristim Lancaster kreme koje mi odgovaraju i štite od svih zračenja. Ljeti sam u pareima i tunikama. Što manje to bolje! Glavni modni detalji su mi vesele torbe Zorana Aragovića.

7. Čitate li knjige na odmoru? Koju/e ćete čitati/ste čitali ovo ljeto? Koji vam je najdraži ljetni CD?

Čitam ako stignem, obično je to prije spavanja. Ljeti je to lagano štivo koje ne opterećuje. Slušam radio pa ne trebam svoje kompilacije. Uživam u jednostavnosti tog medija!

8. Što najviše volite jesti i piti tjekom ljeta?

Volim pripremati i jesti ribu i sve iz mora, a pijemo prirodne sokove i vino je dobrodošlo uz večeru!

9. Što volite raditi ljeti? Skijate li na vodi, surfate, plivate, plovite, igrate picigin, vozite bicikl, planinarite li, trčite, šetate se, kartate, uživate li u zalazu sunca, plešete, pjevate, posjećujete li događanja, predstave, koncerte, ljubite li?

Ajme umorila sam se čitajući pitanje! :)) aktivnosti su svedene na minimum. Volim obiteljske izlete, morske fešte i zapravo izbjegavam sve ono što radim preko godine.

10. Koja je Vaša formula za realizaciju uspješnog ljetovanja u ova krizna vremena?

Ne želim nikome pametovati, nikome nije lako i svatko zna svoje prioritete. Najvažnije je promijeniti okolinu i biti s dragim ljudima.