10 najboljih bronzera do 80 kuna

| Beauty |

10 najboljih bronzera do 80 kuna
Najbolji bronzer nije ujedno i najskuplji bronzer

Poznati beauty blogeri, vlogeri i vizažisti ne mogu se dogovoriti oko toga je li konturiranje IN ili totalno OUT, no nitko neće proturječiti tome da malo bronzera na već preplanulu kožu izgleda savršeno.

Upravo zato smatramo da je bitno odabrati kvalitetan bronzer koji će vaš makeup dodatno uljepšati. Možda ćete prvo pomisliti na brendove poput MAC-a, NARS-a ili Armanija, no njihove cijene nisu prikladne za svačiji džep. Prave zaljubljenice u makeup će štedjeti za jedan ovakav proizvod, no ako tražite jednostavno i brzo rješenje, najbolje je izabrati jedan od tzv. "drogerijskih" brendova koji često znaju biti dobra zamjena za razvikane brendove.

Bronzerom možete dodati boje licu, kao i ostatku vašega tijela te možete ocrtati konture lica. Neki bronzeri su samo za lice, no velik broj njih prikladan je i za tijelo, što će vam biti i dodatno označeno na ambalaži. Dok ste blijede puti, bronzerom možete u obliku broja 3 dati boje vašem licu. To uradite tako da iz profila povučete crtu o obliku trojke od vrha čela do ispod obrazne kosti te uz rub vilice i dobro kistom stopite s kožom. Tijekom ljeta, mat bronzer idealan je za naglašavanje prirodnih kontura, čime možete stvoriti definiraniji izgled lica, koji će uz preplanulo tijelo izgledati savršeno prirodno.

U nastavku vam donosimo najbolje bronzere do 80 kuna (od najskupljih do najjeftinijih), od kojih neke možete nabaviti u domaćim drogerijama, ali i putem eBaya.

1) Palladio Baked Bronzers u boji Atlantic Tan, Cijena: 72 kn

10 najboljih bronzera do 80 kuna
Palladio

Ovaj bronzer je tzv. baked (pečeni), ima u sebi sjajne čestice, i prednost je što ga možete koristiti mokroga i suhoga. Za dnevne varijante nanesite ga kistom, a za dramatične večernje s vlažnim kistom ili beauty blenderom (makeup spužvicom).

2) NYX Cosmetics Matte Body Bronzer u boji Light, Cijena: 65 kn

10 najboljih bronzera do 80 kuna
NYX

Ovaj matirani bronzer možete nositi na cijelome tijelu. Ima suptilan sjaj i vrlo prirodnu boju, pa će poslužiti dobro za konturiranje.

3) Milani TanTastic Face & Body Baked Bronzer u boji Bronze, Cijena: 62 kn

10 najboljih bronzera do 80 kuna
Milani

Milani je poznati jeftini i kvalitetni brend s više opcija bronzera. Prvi koji sugeriramo je baked bronzer za lice i tijelo, koji ima divnu prirodnu nijansu, ali i izraženi sjaj.

4) Milani Bronzer XL All Over Glow u boji Fake Tan, Cijena: 55 kn

10 najboljih bronzera do 80 kuna10 najboljih bronzera do 80 kuna
Milani

Naša druga Milani opcija je veliki dvobojni matirani bronzer koji možete koristiti po cijelom tijelu.

5) Rimmel Natural Bronzer u boji Sun Bronze, Cijena: 40 kn

10 najboljih bronzera do 80 kuna
Rimmel

Rimmelova šminka je dobro poznata u Hrvatskoj, a njihove cijene su idealne s obzirom na naš standard. Njihov Natural Bronzer ima podijeljene kritike, no kako ga možete koristiti po cijelom tijelu, idealan je za konturiranje ključnih kostiju i grudi.

6) Essence Sun Club Matt Bronzing Powder u boji Blondes, Cijena: 36 kn

10 najboljih bronzera do 80 kuna
Essence

Ovaj Essenceov bronzer je jeftin, matiran i miriši po kokosu! Prednost je i što dolazi u 3 nijanse koje birate po tonu kose. Sve nijanse su tople i izvrsno se nose u sva godišnja doba.

7) Cover Girl Cheekers Bronzer u boji Copper Radiance, Cijena: 36 kn

10 najboljih bronzera do 80 kuna
Cover Girl

Iako se ne vidi na slici, ovaj bronzer je šljokičasti, a njegova glavna prednost je u tome što je kompaktna pakiranja pa stane i u najmanju torbicu. On će vam omogućiti popravljanje kontura u svakom trenutku, gdje god bili!

8) Wet n Wild MegaGlo Illuminating Powder u boji Starlight Bronze, Cijena: 30 kn

10 najboljih bronzera do 80 kuna
Wet n Wild

Wet n Wild je jedan od relativno novijih brendova u Hrvatskoj, no obožavamo sve njihovo što smo probali! Prvi u nizu bronzer dolazi u nekoliko tonova i ima popriličan sjaj, pa ga možete (kada ste preplanuli) nositi i kao highlighter. On je svakako prikladniji za večernje izlaske.

9) Wet n Wild Color Icon Collection Bronzer SPF 15 u boji Reserve Your Cabana, Cijena: 30 kn

10 najboljih bronzera do 80 kuna
Wet n Wild

Ovo je jedini bronzer s liste koji ima i SPF 15 zaštitu od sunca. Dolazi u nekoliko nijansi, no mi predlažemo najsvjetliji koji daje prirodan, lagano sjajan, "osunčan" izgled.

10) e.l.f. Studio Bronzer u boji Warm, Cijena: 22 kn

10 najboljih bronzera do 80 kuna
e.l.f.

Ovo je možda najjeftiniji bronzer na listi, no istovremeno je i jedan od raznovrsnijih. Dolazi u pakiranju od 4 nijanse koje možete koristiti kao blagi highlighter, rumenilo i/ili bronzer.