Luksuzni hotelski svijet Giorgia Armania

| Travel |

Ime Giorgio Armani sinonim je za modu, stil i luksuz. Ne samo da je talijanski dizajner isklesao put do samog trona modne scene nego je krenuo i stpenicu više - u osvajanje hotelskog biznisa.

Nedavno smo budno pratili Armani-Casa, ponudu namještaja s njegovim potpisom koji nam je zadovoljavao našu požudu za suvremenim dizajnom interijera. No, Armani ne staje. Najnoviji pothvat njegov je ulazak u svijet turizma i hotelijerstva sa projektom „Armani Hoteli i Resort“ . Cilj projekta je imati hotel u svakom većem gradu ili resortu.

Armani je svoj prvi modni hotel otvorio u Dubaiu – gradu čija glad za velikim dizajnerskim imenima bez sumnje pruža Armaniu dobrodošlicu. Hotel se nalazi unutar Burj Dubai zgrade,najveće svjetske stambene zgrade koja je ujedno i simbol Dubaia.  Luksuzan hotel nudi gostima da se užive u Armani stil života, uživajući u posebnim SPA tretmanima ili jedući iz Armani porculana u jednom od gurmanskih restorana. Uz dašak modernizma i sofisticiranosti svaka soba je dobila izgled koji je nadzirao sam Giorgio Armani. 

20. 04. 2102.