iSTUDIO na vrhu "Facebook svijeta"

| Tech |

iSTUDIO
iSTUDIO

Prije nekoliko dana trenutno vodeća regionalna agencija za društvene medije koja u ovoj krizi i recesiji broji čak 30 zaposlenih predstavila je svoje nove projekte, najavila širenje te podijelila sa nama svoj veliki uspjeh - ulazak u 200 od Facebooka proglašenih najkvalitetnijih agencija za marketing na društvenim mrežama.

Ova mlada agencija koja pruža potpune usluge marketinga i razvoja na društvenim mrežama za klijente svoj streloviti rast započela je prije nešto više od dvije godine, a danas se njezini uredi mogu, osim u Zagrebu naći i u Mostaru te kako je najavljeno, uskoro i u Srbiji. Iako je, po pitanju digitalnog marketinga Srbija još uvijek korak iza Hrvatske, po pitanju broja ljudi i veličine tržišta svakako je korak ispred te smo sigurni da će iSTUDIO i tamo doživjeti veliki uspjeh.

Osim širenja na susjedno tržište, predstavili su i novo globalno i ažurirano izdanje svog vrlo uspješnog projekta „Socialnumbers“ koji je tijekom svojih godinu dana postojanja postao referentno mjesto za mjerenje uspješnosti kampanja na društvenim mrežama u Europi. Osim što socialnumbers.com pokriva statistike Facebook stranica i najboljih agencija koje ga vode, na njemu odsada možete naći i izvještaje i analize koje omogućuju vlasnicima stranica da lagano naprave izvještaj za svoju stranicu za protekli period (rast fanova, talking about, najbolje objave, fb questions, demografija korisnika), predviđanje rasta Facebook stranice na temelju dosadašnjeg rasta te infografiku koji na zabavan, informativan i vizualno atraktivan način vlasnicima stranica prikazuje broj njihovih korisnika.

Socialnumber iz iSTUDIA
Socialnumbers

Predstavljen je i sustav Socialpuzzle koji omogućuje vlasnicima i velikih i malih stranica da ponude svojim fanovima zanimljiv sadržaj te stvaraju učinkovite kampanje po pristupačnim cijenama u kratkom roku. O socialpuzzle ćemo pisati deteljnije uskoro.

Socialpuzzle sustav dolazi iz iSTUDIA
Socialpuzzle

Svakako najveća vijest koja dolazi iz iSTUDIA je da je ova mlada, ali itekako uspješna ekipa primljena u sam vrh agencija za društveni marketing koje zadovoljavaju stroge Facebookove standarde. Facebook je ogromna platforma na kojoj radi nekoliko stotina tisuća osoba iz nekoliko tisuća agencija koje je čine potpunom kroz marketinške i razvojne aktivnosti.  Facebook je razvio „Preferred Marketing Developers Program“ (PMD)  kao standard kvalitete unutar kojeg odobrava kompanije koje rade sintezu te dvije aktivnosti na razini najviših standarda. iSTUDIO je primljen u PMD program kao jedna od 200-ak kompanija/agencija u svijetu i kao jedina agencija u Hrvatskoj i regiji. Taj program omogućuje svima koji su u njemu užu suradnju sa Facebooku, pozive na zatvorene Facebook evente i konferencije gdje se predstavljaju najnoviji trendovi iz područja marketinga i razvoja, pristup znanju i informacijama koje se dijele unutar PMD internet grupa, mogućnost testiranja novih opcija te mogućnost implementacije novih novih proizvoda za klijente. 

Ovo je velika stvar je dokazuje da i u Hrvatskoj mogu napraviti napredne stvari i da Hrvatska može biti lider u IT industriji koja sve više raste na globalnoj ljestvici, te u nekim naprednijim državama poput Engleske čini već i blizu 10% BDP-a. Ovo priznanje iSTUDIu sigurno će olakšati brojnim domaćim menadžerima odluku o delegiranju upravljanja društvenim mrežama van svoje kompanije jer sada mogu biti sigurna da će njihova kampanja koju prepuste u ruke iSTUDIa biti odrađena po najvišim svjetskim standardima.

Autor: S.K.Datum: 27.4.2012.Foto izvor: iSTUDIO