eNVy room snimio kampanju za novu kolekciju

| Fashion |

Kampanja ss2012

eNVy room snimio je kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2012. godine u suradnji s izvrsnim mladim fotografom Filipom Totom i prekrasnom Vanjom Halilović u ulozi modela. 

Modni dvojac objasnio je zašto baš Vanja: „S Vanjom već godinama surađujemo, odnosno naša prva suradnja bila je na našoj prvoj reviji kada je Vanja bila mladi model. Kroz poslovnu suradnju s vremenom smo izgradili i prijateljstvo.Bilo nam je izuzetno zadovoljstvo isprobati i ovaj vid suradnje u kojem se Vanja odlično snašla bez obzira na niz otegotnih okolnosti koje su pratile snimanje. Vanja se pokazala kao pravi i strpljivi profesionalac pozirajuću u hladnom prostoru na poprilično niskim temeperaturama.Smatramo kako je Vanja izvrstan izbor koji bi okarakterizirao eNVy room kolekciju koja je vrlo mladenačka, vesela, sexy ali i vrlo ženstvena i profinjena. Vanja je upravo sve to.“

Kampanja je snimljena u Medici koja je savršeno nadopunila ideju kolekcije –glam divu 40-tih godina s pin up seksipilom 50-tih, uz pročišćene linije 90-tih obojane neonskim bojama rave partya. Novost kolekcije su T-shirt majice s autorskim modnim ilustracijama koje spajaju naočigled nespojive komade, miješajući tako dnevno i večernje u zaokruženu i neraskidivu temu.

Kroz desetak dana očekujemo prvi reklamni video spot, a do tada uživajte u foto galeriji. 

Autor: A.D.Datum: 24.4.2012.