Avon voli šareno!

| Beauty |

Inspiriran prekrasnim bojama probuđene prirode, Avon je vruće proljetne nijanse udahnuo i u svoju novu liniju lakova za nokte Nailwear Pro+. Između 15 novih nijansi teško se odlučiti samo za jednu: žuta podsjeća na ljeto koje stiže, crvena će naglasiti ženstvenost, ružičasta će šarmirati zaigranošću dok će crna očarati tajnovitošću. Hit nijanse tirkizna i svemirsko plava pronaći će mjesto na polici svih djevojaka koje se usuđuju biti drugačije, a prirodne i pastelne nijanse klasika su koja nikada neće izaći iz mode. Nema sumnje, noviteti u katalogu kampanje 7 razveselit će sve poklonice šarenog, no Avon odsad nudi i novi proizvod koji će usrećiti i one najmlađe – plišanu ovčicu s roza vrpcom koja je dostupna u sklopu humanitarne borbe protiv raka dojke.

Avon Nailwear Pro+ lak za nokte

Sudeći po najnovijoj Avonovoj kolekciji lakova za nokte Avon Nailwear Pro+, boje će definitivno obilježiti nadolazeću sezonu. Istovremeno, ako omiljena boja ocrtava osobnost, u raskošnoj paleti Avonovih lakova za nokte svaka će žena pronaći idealnu nijansu za sebe. Crvena, tirkizna, plava, ružičasta i ljubičasta idealne su za naglašavanje raspoloženja, a svakom će looku dati mladenačku svježinu i originalnost.

Boja na noktima će uz Nailwear Pro+ trajati još duže jer je Avon svoju liniju lakova za nokte obogatio inovativnim kompleksom DURA-PLUS koji osigurava zaštitu noktiju, visok sjaj i čak 80 posto čvršće nokte. Ovu liniju lakova tako karakterizira dugotrajna formula koja jača nokte dijamantnom prašinom te posebnim polimerima osigurava vrhunski sjaj. Omiljenu boju moguće je nanijeti samo jednim potezom kista, ravnom četkicom, a inovativna formula osigurat će jedinstven rezultat - lak koji se brzo suši, a na noktima ostaje čak 12 dana.

Završni lak za nokte s mozaik efektom

Avon je kreirao jedinstveni završni lak za nokte koji u nekoliko poteza može promijeniti i upotpuniti izgled bilo kojeg jednobojnog laka. Već nekoliko trenutaka nakon njegova nanošenja stvara se efekt mozaika koji ne samo da oživljava obični stari lak, već noktima daje originalni stilski pečat koji izdvaja iz uniformiranosti i privlači poglede.

25.4.2012.