Znate li za što je dobra kupka od zobenih pahuljica?

| Beauty |

 

Zobene pahuljice imaju brojne beauty prednosti, ne samo za ten, nego i za kožu tijela.

Zobene pahuljice se često koriste u kupkama jer učinkovito čiste kožu. Zobene mekinje pomažu kod suhe kože, vraćaju prirodnu hidrataciju te ublažavaju neugodan osjećaj i svrbež.

Sredstvo za njegu pripremljeno od zobenih mekinja učinkovito čisti prljavštinu s gornjeg sloja kože i uklanja nesavršenosti. Nakon tretmana zobenim mekinjama, vaša će koža biti glatka, sjajna i nježna na dodir.

Zobene pahuljice

Kupku od zobi vrlo je jednostavno pripremiti. Za početak vam je potreban "prašak" od zobi, koji možete pripremiti i sami tako da na nekoliko sekundi ubacite zobene pahuljice u blender.

Za ovu kupku potrebna vam je topla voda, ali pripazite da ne bude prevruća jer se tako poništava učinkovitost. Poželjno je da puder bude direktno ispod slavine dok pripremate kupku jer se tako ulje miješa s vodom i ne skuplja se na dnu kade. Voda bi polako trebala poprimiti mliječnu, kremastu strukturu – kada primijetite ovaj efekt, vaša je kupka spremna.

Zobena kupka ne samo da učinkovito opušta i otpušta stres, nego ima i ljekovita svojstva – umiruje iritiranu kožu te pomaže kod opeklina nakon sunčanja.