Znate li sve tajne nanošenja parfema

| Beauty |

Iako zvuči vrlo jednostavno velik broj muškaraca i žena parfem nanosi na potpuno krivi način. Stavite ga previše i parfem će ući u prostoriju prije vas, ako ga pak stavite premalo niste ga ni trebali stavljati, mogli ste uštedjeti lijepu svotu novca. Nije samo količina nanesenog parfema važna, morate točno znati na koja područja ga staviti kako bi trajao cijeli dan.
Parfem obavezno nanosite na hidratiziranu kožu, najbolje vrijeme za nanošenje parfema je neposredno nakon tuširanja, tada je vaša koža čista, topla i vlažna te tako stvara optimalne uvjete za potpuno upijanje parfema.
Pripazite da gel za tuširanje ili losion koji nanosite nakon tuširanja nemaju intenzivan miris, bilo bi najbolje da nemanju mirisi uopće, jaki mirisi na kožu mogu u potpunosti promijeniti miris vašeg omiljenog parfema. Toplina je ta koja aktivira parfem, prema tome, stavite parfem na sljedeća mjesta: na ručne zglobove, donji dio vrata, iza ušiju, unutrašnja strana koljena i između grudi.
Trljanje parfema nakon što ga nanesete jedna je od najvećih greški koje svakodnevno radimo, samo ga nanesite i dopustite da se miris postepeno otpušta.
Različite cijene istih parfema zapravo imaju značenje, tajna je u koncentraciji mirisa koja se nalazi u skupocjenoj bočici. Najviše koncentriran je Parfume, zatim Eau de Parfum nešto slabiji, Eau de Toilette i na zadnjem mjestu nalazi se Eau de Cologne.