Znate li kako na pravilan način koristiti ljubičasti šampon za platinaste tonove

| Beauty |

Otkrivamo vam na koji način trebate koristiit ljubičasti šampon za najbolje rezultate

Ljubičasti šampon je neizostavni dio njege plave kose. Sve plavuše čija želja nisu žuti tonovi kose već platinasti onda je ljubičasti šampon must have.
Na tržištu postoje mnogi šamponi čija je namjena upravo za plavuše koje svoju platinastu boju žele održavati postojanom, a onda kada pronađete onaj koji vama najviše odgovara bitno je znati pravilan način korištenja ljubičastog šampona.

Otkrivamo vam na koji način trebate koristiit ljubičasti šampon za najbolje rezultate

Najveća greška koju većina, koja koristi ljubičasti šampon, radi je da prilikom pranja kose prvo nanesu ljubičasti šampon. To je pogrešno zato što je bitno prvo ukloniti sve proizvode iz kose kako bi ljubičasti šampon onda mogao odraditi svoj posao i pružiti vam ujednačene tonove platinasto plave boje.
To bi značilo da je prvenstveno bitno oprati kosu običnim šamponom za kosu zatim je taj šampon potrebno vrlo dobro isprati iz kose te je tek tada vrijeme za ljubičasti šampon. Ovim načinom korištenja ljubičastog šampona postići čete najbolje rezultate odnosno tek će tada vaša kosa moći ravnomjerno apsorbirati pigment ljubičastog šampona i jedino čete takvim načinom postići ravnomjeran ton boje.