Zeotex Derm - skincare revolucija za problematičnu kožu

| Beauty |

Maska za lice od Zeotexa
Maska za lice od Zeotexa

U današnjem svijetu su kožni problemi sve češći, no iako su naizgled samo estetski, oni sežu puno dublje i sa sobom često donose psihološki teret s kojim se nije nimalo lako nositi. U moru proizvoda koji nam se nude, teško je prepoznati onaj koji je pogodan za naš tip kože te probleme koje imamo. Štoviše, ubrzan način života često nam ne dopušta da proučimo baš svaki sastojak te da se u potpunosti posvetimo skincare proizvodima, no u jedno smo sigurni – u prirodu se uvijek možemo pouzdati.

Zeotex Derm krema za problematičnu kožu
Zeotex Derm krema za problematičnu kožu

Tu nastupa ZEOTEX DERM i njezina 2 sastojka "heroja" u njezi kože:

Zeolit je poznat kao „čarobni“ mineral vulkanskog podrijetla s najsnažnijim detoksifikacijskim učinkom kojeg nam priroda može ponuditi. Djeluje tako da svojim mikro česticama privlači i „zarobljava“ razne toksine u svoju rešetkastu strukturu te nas tako oslobađa od štetnih tvari, a pritom regenerira i revitalizira kožu. Zeolit, uz detoksikaciju kože, u stanice unosi kisik, kalcij, kalij, magnezij i druge esencijalne minerale. Samim time, sudjeluje u pomlađivanju kože, smirivanju alergijskih reakcija, kožnih problema, a heroj je i u borbi protiv akna uklanjajući svakodnevne „neprijatelje“ s površine kože.

Microsilver, ili elementarno srebro, postiže izvanredne rezultate u njezi kože, čak i u vrlo malim dozama. Provedena dugogodišnja istraživanja (Bio-GATE AG) dokazala su da djeluje antimikrobno na površini kože te da uspješno štiti kožu stvarajući zaštitni plašt koji regulira i stabilizira kožnu mikrofloru, uklanjajući neželjene mikroorganizme. Tanki, obrambeni sloj osigurava optimalan balans hranjivih tvari naše kože, a istaknutim protuupalnim djelovanjem učinkovito pomaže kod problematične kože. Microsilver je spužvaste strukture i upija sve najbolje, hranjive tvari u našu kožu, a dokazano podržava i specifične tretmane (neurodermatitis, atopijski dermatitis, psorijaza, akne) zbog iona srebra koji djeluju antimikrobno na uzročnike kožnih problema. Korištenjem microsilvera postiže se dugoročan zaštitni efekt jer se ioni srebra postepeno oslobađaju na površini naše kože.

Zeotex zeolit
Zeotex zeolit

Zbog sinergije i uzajamnog djelovanja tvari iz zeolita i microsilvera, blagotvorna aktivnost na koži je još učinkovitija te široki spektar djelovanja na bakterije, viruse i gljivice, ovu kremu čini jednistvenom na tržištu. Njezina regenerativna moć obnavljanja kože te dubinsko čišćenje svrstava ju u sami vrh učinkovitosti kada govorimo o djelovanju na problematičnu kožu.

Ne sadrži kortikosteroide, parabene ni štetne konzervanse, a namijenjena je za njegu problematične i osjetljive kože. Krema sprječava pojavu problema kože, a postojeće olakšava. Blagodatno djeluje na suhu i nadraženu kožu koju vlaži, omekšava i smiruje. Podupire sposobnost obnavljanja kože te popravlja strukturu kože, čime izgled kože postaje poboljšan i svjež. Najbolje od svega je što je u potpunosti prirodna te je sigurna za korištenje za odrasle, ali i za djecu.

Sve detalje, kako nanositi Zeotex Derm kremu ili kako napraviti masku za lice od Zeotexa možete pronaći na Zeotex webshopu, gdje trenutno možete naručiti ovu revolucionarnu kremu po promotivnoj cijeni od 211,50 kn.