Želite smršaviti, izgubiti centimetre i zategnuti kožu?

| Beauty |

Alma PrimeX 3D Animation

 U potrazi za lakšim gubitkom kilograma, a nakon nedavnih blagdana i prejedanja, za oko nam zapeo vrhunski centar zdravlja i ljepote Tonus u centru Zagreba, točnije u Radničkoj 32, s novim aparatom za naš problem.

 Tonus centar prvi je u Hrvatskoj i Europi koji nam nudi Alma PrimeX Premium tretman koji topi 3-5 cm u samo jednom dolasku.

Alma PrimeX Premium - Tonus Zagreb
Alma PrimeX Premium - Tonus Zagreb

 PrimeX spoj je dva tretmana u jednom. Radi se o UltraWave ultrazvučnoj liposukciji koja detektira i dubinski topi masnoću što rezultira smanjenjem centimetara u obujmu te UniBody radiofrekvenciji koja zagrijava tkivo, topi masnoću, zateže, obnavlja i regenerira kožu. Zagrijavanjem tkiva stvara se nova mreža prirodnog kolagena i elastina te se koža i tkivo rekonstruiraju iznutra što znači da rezultati tretmana imaju dugotrajno djelovanje, dolazi do zatezanja, smanjenja centimetara u obujmu, uklanjanja celulita i podizanja tonusa kože.

Alma PrimeX Premium - Tonus Zagreb
Alma PrimeX Premium - Tonus Zagreb

 Kratkim telefonskim pozivom rezervirali smo konzultacije i tretman zone trbuha Alma PrimeX aparatom. Ulaskom u salon dočekala su nas nasmijana lijepa lica te nas je zapuhnuo val pozitivne energije i smirenosti. Djevojke koje rade su profesionalci te su stručno odgovarale na sva naša pitanja i podijelile nam pokoji savjet  o ponašanju prije i poslije tretmana, upozorile nas na zdraviju prehranu te objasnile važnost limfne drenaže nakon odrađenog tretmana.

Alma PrimeX Premium - Tonus Zagreb
Alma PrimeX Premium - Tonus Zagreb

 Za početak smo odradili mjerenje obujma trbuha te započeli s prvom sondom UltraWave. Osjećaj za vrijeme izvedbe sa sondom UltraWave svakako nije bolan, ali moramo priznati da je malo neobičan. Grijanje, vakum i lagano zujanje u ušima od ultrazvučnih valova na početku tretmana su neugodni, no već nakon par minuta cijelo iskustvo postaje puno ugodnije. Nakon prve sonde, slijedi druga – UniBody radiofrekvencija koja osim ugodnog grijanja ne stvara nikakvu drugu senzaciju. Završetkom tretmana slijedi ponovno mjerenje i šok! Jednim tretmanom nestalo je 3,5cm u obujmu, zaista fascinantan rezultat!

 Kako bi tretman imao bolji učinak i kako se tijelo ne bi opteretilo otopljenim masnoćama i otpadnim tvarima odradili smo i limfnu drenažu (hlače) koja pospješuje izmjenu tvari i čisti organizam. Cijelu priču naše drage Tonusice zaokružile su s detox čajem, a nas su ostavile u, najmanju ruku,  pozitivnom šoku.

 Oduševio nas je prostor, pristup i rezultati te jedva čekamo doći ponovo i prepustiti se Almi PrimeX, tom zaista nevjerovatnom novom čudu tehnologije, ali i isprobati još ponešto u šarolikom izboru usluga Tonus centra.