Želite li mladoliku kožu? Riješenje je Lactovit Lactourea!

| Beauty |

Lactovit na bazi mlijeka - savršenstvo za kožu
Lactovit na bazi mlijeka - savršenstvo za kožu

ŽELITE LI MLADOLIKU KOŽU? DANIELA ĆE VAM REĆI KAKO!

Koža je najveći organ na tijelu, a uz to je najizloženija i oštećena vanjskim utjecajima. U skladu s time važno je koristiti proizvode koji brigom o koži idu korak dalje od hidratacije. Daniela Peštova, međunarodni top model otkriva nam svoju tajnu snažne i mladolike kože: Lactovit, pionir u korištenju prednosti mlijeka koji osim što hidratizira i hrani kožu, ide korak dalje te je potiče da ostane snažna i mladolika.

SVJETSKI STRUČNJAK ZA UREU & SUHU KOŽU

Koža je vrlo osjetljiva i konstantno izložena vanjskim faktorima koji isušuju i oštećuju kožu. Suha koža gubi nutrijente i tako stari, stoga je važno koristiti specifične proizvode koji OBNAVLJAJU kožu.

Lactovit LACTOUREA, svjetski stručnjak za ureu i suhu kožu sadrži mliječnu kiselinu i čistu ureu koji osiguravaju nutrijente i ultra-hidratizirajuća svojstva za obnovu kože iznutra, za mladoliku kožu izvana. Njene formule uključuju ekskluzivnu kapsulnu tehnologiju poznatu kao PROTEIN KALCIJ koji optimizira učinkovitost proizvoda koristeći najbolje od mlijeka za dublje slojeve kože.

Time se omogućuje dublja njega kože, jačanje kože protiv vanjskih utjecaja i pojačavanje obnove stanica kako bi koža ostala glatka i sjajna. Rezultat: 8 od 10 osoba procijenilo je da je njihova koža čvršća, elastičnija i hidratiziranija nakon 24 sata, rezultirajući obnovljenom kožom.