Zavirite u Chanel blagdansku kolekciju makeupa

| Beauty |

Chanel Holiday 2022

Kako se približavaju blagdani, tako nam beauty kompanije lagano otkrivaju svoje blagdanske kolekcije. Beauty kuća Chanel je tako predstavila svoju makeup kolekciju namjenjenu nadolazećim blagdanima. Znamo kako je tijekom blagdana sjaj najvažniji, no kao i uvijek, Chanel i svojom blagdanskom kolekcijom njeguje taj francuski jednostavni i prirodni chic look. Ova ekskluzivna kolekcija osmišljena od strane CHANEL Makeup Creation Studija inspirirana je mjesečevim sjajem i obuhvaća sve njegove faze – i sjaj i sjenu, i zlatnu i crvenu, i brončanu i boju ambera… Oči, obrazi, usne i nokte u ovoj su kolekciji dobili nebeski sjaj, dok je koža prekrivena savršenim, mirisnim uljima sa sjajnim česticama.

Chanel Holiday 2022

Kolekcija se sastoji od dvije nijanse highlightera ÉCLAT LUNAIRE OVERSIZE ILLUMINATING FACE POWDER s nježnim bisernim brončanim sjajem, palete sjenila LES 4 OMBRES - OMBRES DE LUNE koja uključuju nijansu mat smeđe, zatim brončanu, satensku brončan i boju ružičastog zlata, odnosno amber zlatnu.

Chanel Holiday 2022
Chanel Holiday 2022

Zatim je tu DUO LUMIÈRE koji naglašava obrve, trepavice i vjeđe, a očima daje dubinu i živahnost. Ova transparentna gel formula naglašava oči sa zlatnim i bakrenim česticama, a može se koristiti i na nekim drugim mjestima poput vrhova obraza i sredine usnica. Tu je i ruž za usne visokog intenziteta boje ROUGE ALLURE L’EXTRAIT koji prekriva usne s toplim bojama. Kao i kod svih najnovijih Chanel ruževa i ovaj dolazi kao refill u četiri boje – narančasto crvenoj, toploj smeđoj, smeđe rozoj te trešnja crvenoj.

Chanel Holiday 2022

ROUGE ALLURE LAQUE sjajilo za usne dolazi pak u dvije nijanse satenskog sjaja - bordo i roskasto-smeđoj. Kolekcija Chanel LE VERNIS lakova za nokte upotpunjena je novim blagdanskim bojama jer su uređeni nokti apsolutni must za blagdane, tako dolaze u smeđe-crvenoj i zlatnoj-khaki iboji te top coatom s bisernim bakrenim sjajem koji ide na bilo koju boju laka za nokte.

Chanel Holiday 2022
Chanel Holiday 2022

Za kraj, u kolekciji su i dva limitirana proizvoda – N°5 THE GOLD BODY OIL te COCO MADEMOISELLE PEARLY BODY GEL, ova dva ulja za tijelo dolaze uz legendarne Chanel mirise, a osim što hidratiziraju kožu i čine je prekrasnom te joj daju jedan poseban sjaj, ostavljaju svjež, senzualan i poznat miris Chanela N°5 te COCO MADEMOISELLE-a.

Chanel Holiday 2022
Chanel Holiday 2022