Zašto svi pričaju o frizerskom studiju Opium?

| Beauty |

Uvijek nam je drago vidjeti kada mladi kreativci okupe snage i naprave nešto novo i drugačije, a upravo to je nova kolekcija Driade iza koje stoje genijalci frizerskog studija Opium. „Samo najbolje je dovoljno dobro“–moto je profesionalaca okupljenih oko koncepta frizerskog studija Opium. Vrhunski kreativci osmislili su i producirali kolekciju koja tematizira fizički njegovanu i dotjeran uženu u susretu s elementarnom prirodom te u najširem zahvatu tematizira odnos žene i prirode. Opium poseže za umjetničkim alatima kao što su fotografija i video kako bi od manualne vještine udružene s osjećajem zalijepo,proporcije i oblike došao u zonu kreiranja različitih stvarnosti i odnosa.

Prva kolekcija frizerskog studija Opium snimana je na farmi Drijade u istarskom selu Šumber. Driade su mitološka bića, šumske vilekoje žive na drveću i umiru s njim. U prirodnom okruženju i nimalo romantičnom okolišu, Opiumov tim želio je prikazati kako se ljepota potpomognuta modernim pomagalima i  preparatima ponaša suočena s grubošću nedotjerane prirode. Autori kampanje su kreativna direktorica Opiuma, Tea Matičević i njezine kolege Snježana Ćefko i Martin Posavec. Fotografiju potpisuje Sever Zolak, modni fotograf, s adresama od New Yorka do Beograda i autor nekoliko fotografija objavljenih u kolovoškom izdanju britanskog modnog časopisa Vogue.

Opium je novootvoreni frizerski studio u Centru Kaptol, na adresi NovaVes 17, etaža 1. U Opiumu svakog klijenta očekuje vrhunska usluga, njega i stilizacija kose te kreativan tim predvođen Teom Matičević i Martinom Posavcem koji dugi niz godina brinu o kosi i frizurama poznatih lica hrvatske scene.

Tea Matičević s modelom
Tea Matičević s modelom