Zašto se Severina ne boji starenja?

| Beauty |

Prošli tjedan je u Ljubljani australski brand Instraceuticals, sinonim za hiperbarične infuzije kisika organizirao predstavljanje svojih noviteta. Intraceuticals je danas beauty kult kojega slijede mnoge holivudske zvijezde A – liste poput Madonne, Eve Longorie, Naomi Cambell, Victorie Beckham, Kim Kardashian, Katy Perry, Fergie, Justin Timberlakea, Gwyneth Paltrow, a od nedavno Instraceuticalsu vjeruje i Severina!

Zaštitno lice Intraceuticalsa godinama je bila Madonna, koja se od aparata i komplementarnih preparata ne odvaja i smatra ih glavnim oružjem protiv starenja. Nosi ga svuda sa sobom tako da su nebrojeno puta paparazzi uslikali njezina tjelohranitelja kako kao obaveznu prtljagu nosi upravo aparat Intraceuticals.

Intraceuticals facial infuzija je neinvazivna metoda, veoma ugodna i relaksirajuća uz trenutan i dugoročan efekt, pa je to definitivno razlog što je omiljena među poznatim licima koji se prije snimanja filma na setu ili odlaska na crvene tepihe podvrgavaju ovom tretmanu kako bi im koža lica izgledala blistavo i zategnuto. Jedan od mnogobrojnih setova prilikom snimanja filma gdje su glumci koristili Intraceuticals bio je i filmski hit Sex and the City, a o prozvodima ovog branda i njegovim mogućnostima već smo pisali jer su od nedavno dostupni i u zagrebačkom salonu Adam & Eva u kojem se možete i naručiti na ovaj spektakularan tretman.