Zašto nam je potrebna limfna drenaža?

| Beauty |

allance pro limfna drenaža

Limfna drenaža je specijalizirani tretman koji ima bezbroj blagodati. Iako je medicinski tretman, nije namjenjen samo onima koji imaju probleme sa zadržavanjem tekućine u tijelu, namjenjen je svima koji žele biti i ostati zdravi, ali i svima koji ne žele imati osjećaj oteklih i teških nogu, zadržavati višak tekućine u tijelu, a samim time i štetne tvari, svima onima koji žele smršaviti i riješiti se celulita regulirajući cirkulaciju limfe u tijelu.

Današnji neaktivan, sjedeći način života većine nas dovodi do usporavanja cirkulacije limfe te preopterećenja limfnog sustava. Još kad dodamo premalo kretanja, nevježbanja, neredovitu prehranu te svakodnevni stres, definitivno takav tretman pomaže tijelu da izbaci sve štetne tvari te višak tekućine jer s jačim i zdravijim limfnim sustavom dolazi i bolji imunitet.

Istraživajući gdje otići na kvalitetnu limfnu drenažu, pronašli smo Ballancer Pro tretman, prestiž u aparativnoj limfnoj drenaži, u centru zdravlja i ljepote Tonus, na Radničkoj cesti 32 u Zagrebu.

Ballancer Pro limfna drenaža je presoterapija koja poboljšava protok limfe i uspostavlja ravnotežu tekućine u tijelu, smanjuje otekline, pomaže kod celulita, oblikuje tijelo, čisti organizam od štetnih tvari i toksina, detoksicira, potiče stvaranje limfocita što rezultira jačanjem imuniteta te pomaže kod oporavka mišića. Također, stimulira kolagen u dubljim slojevima kože, povečava elastičnost kože, povečava djelovanje ultrazvučnih i radiofrekventnih aparativnih tretmana.

Ballancer Pro kojeg proizvodi izraelska kompanija Mego Afek, jedini je aparat sa unaprijed programiranim tretmanima za trudnice te tretmane prije i poslije estetskih zahvata. Limfna drenaža se preporuča i sportašima koji su u treningu radi brže regeneracije mišićnih vlakana, smanjenja grčeva i brže razgradnje mliječne kiseline.

allance pro limfna drenaža
allance pro limfna drenaža

Nakon tretmana težina u nogama nestaje, balansira izmjena tvari i uspostavlja se ravnoteža limfe.

Najnovijom kombinacijom materijala i tehnologije BallancerPro najbliži je ručnoj drenaži od bilo kojeg drugog aparata. Umjesto zračnih komora, Ballancer je osmislio kompresiju zrakom kroz ljuskice koje poput ruke i dlana postepeno dreniraju limfu u smjeru limfnih čvorova. Ugodan i opuštajući tretman, ali možda i najvažnije - dok ste na tretmanu, možete čitati, pričati, raditi... ne gubite vrijeme... idealno, zar ne?