Zašto je micelarna otopina jedini čistač za lice koji stvarno trebate?

| Beauty |

Svakog tjedna otkrivamo neki novi trend u svijetu ljepote i njege lica. Micelarnu otopinu ne mislimo pustiti nikada!

Negdje između tonika i čistača, micelarna osobina je magični proizvod koji u potpunosti uklanja svaki i najmanji djelić šminke (i vodootpornu šminku također!), prljavštine i ulja s kože bez ikakvih reakcija na koži. Ali kako uistinu micelarna otopina djeluje? Sadrži micele, koji mogu apsorbirati i ulja i sebum tako što ih vežu na sebe i uklanjaju iznutra.

Micelarne osobine su savršen proizvod za sve nas malo ljenije cure kojima se ne da provoditi vrijeme pred ogledalom skidajući šminku s nekolicinom različitih proizvoda. Različite su od ostalih, tradicionalnih čistača lica koji se moraju nanijeti i onda isprati s lica. Jednostavno stavite malo micelarne vode na blazinicu i nježno njome odstranjujete nečistoće s lica. Osjećaj na koži biti će nevjerojatno ugodan! Dermatolozi uspoređuju micelarnu otopinu s magnetom koji privlači nečistoću na sebe i to je razlog zašto je skidanje šminke s ovim proizvodom toliko jednostavno.

Niste sigurni u kojem trenutku trebate koristiti micelarnu otopinu kada govorimo o redoslijedu u vašoj rutini njege lica? Nama se sviđa koristiti ju nakon pranja lica kako bismo se osigurali da smo stvarno uklonili sve nečistoće!

U našoj galeriji pogledajte najbolje micelarne otopine koje smo pronašli na našem tržištu i obećajemo - kada ih jednom probate, pitat ćete se kako ste ikada živjeli bez njih!