Zašto je dobro piti kolagen shot

| Beauty |

Kolagen shot

O tijelu se potrebno brinuti i iznutra i izvana. Ako je vaša koža umorna, ako je kosa slamasta i nikako ne želi narasti , ako vam nokti lako pucaju i listaju se možda Vam kronično fali kolagena. Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu koji se nalazi u kostima, mišićima, koži i tetivama.
Kolagen može biti i dodatak prehrani, a može se konzumirati na razne načine. Kolagen shot je novi, super koncentrirani anti-aging dodatak prehrani s kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i cinkom. Sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena. Kolagen je zadužen za njegu kože i njezin mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju.
Kako ga konzumirati?
Kolagen shot je potrebno držati u hladnjaku. Preporučenu dnevnu količinu odredite s priloženom plastičnom čašicom i popijte. Konzumirajte ga čime se probudite, na prazan želudac, kako bi se bolje apsorbirao. Prije upotrebe protresite. Bezukusan je tako da ga je lako konzumirati. Kolagen shoot je bez šećera, bez glutena i bez masti tako da je primjeren za konzumaciju svima.

Neki od kolagen shotova koje možete pronaći na hrvatskom tržištu jesu: Gaia Naturelle, Skinage ili Vivania Beauty Shot.